Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά στην Πάρο: Στην μάχη και εναέρια μέσα
Πολιτική

Επιτροπή Δεοντολογίας: Εισηγείται ομόφωνα στην Ολομέλεια την άρση ασυλίας της Ρένας Δούρου και των Καλαματιανού, Κοτρωνιά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Ειδική Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγείται ομόφωνα στην Ολομέλεια την άρση ασυλίας της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Διονύση Καλαματιανού και του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Κοτρωνιά, μετά τα αντίστοιχα εισαγγελικά αιτήματα που διαβιβάστηκαν στην Βουλή των Ελλήνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες και η Ρένα Δούρου και οι άλλοι δυο βουλευτές ζήτησαν από την Ειδική Επιτροπή της Βουλής την άρση των ασυλιών τους.

Η δικογραφία για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου αφορά μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν κάτοικοι του Μάτι για σωματικές βλάβες που υπέστηκαν κατά τη φονική πυρκαγιά, την περίοδο που ήταν περιφερειάρχης.

Η δικογραφία για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Διονύση Καλαματιανό αφορά μηνυτήρια αναφορά για υπόθεση του ΕΦΚΑ, εάν και σύμφωνα με πληροφορίες η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφάνθηκε πως η υπόθεση είναι προδήλως αβάσιμη καθώς την περίοδο εκείνη ο κ. Καλαματιανός δεν υπηρετούσε στον ΕΦΚΑ.

Τέλος, η δικογραφία για τον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κοτρωνιά, αφορά μηνυτήρια αναφορά για υπόθεση της περιόδου που διετέλεσε δήμαρχος Λαμίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Σχέδιο Αριστοτέλης»: Η πρόταση Τσίπρα για ανατροπή του διοικητικού χάρτη και μεταφορά εξουσίας στην Αυτοδιοίκηση
Παρά τις εκκρεμότητες, το πολιτικό μήνυμα της παρουσίασης ήταν καθαρό - Ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε να μεταφέρει τη συζήτηση από τη διαχείριση της σημερινής Αυτοδιοίκησης στον συνολικό ανασχεδιασμό του κράτους
O Αλέξης Τσίπρας
ΣΥΡΙΖΑ και ΕΛΑΣ κατά της κυβέρνησης για εξωδικαστικό: «Ανοίγει τον δρόμο για περισσότερους πλειστηριασμούς»
Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για αποτυχία της κυβερνητικής πολιτικής στο ιδιωτικό χρέος, ενώ η ΕΛΑΣ προειδοποιεί ότι οι νέες διατάξεις μετατρέπουν τον εξωδικαστικό σε εργαλείο αναγκαστικής εκτέλεσης
Businessman, contract signing or accountant working on financial investments. using a calculator financial documents analyze the report Real estate and home loan insurance