Πολιτική

Ερντογάν με ΠΑΣΟΚ – Ερντογάν με ΣΥΡΙΖΑ! [pics]

Ο Ερντογάν βρίσκεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά ως πρόεδρος της Τουρκίας, όχι όμως για πρώτη φορά... γενικά. Εμφανέστατες οι διαφορές των επισκέψεών του!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται από σήμερα στη χώρα μας. Είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη Τούρκου προέδρου στην Ελλάδα, μετά από πολλές δεκαετίες. Ο Ερντογάν όμως έχει έρθει ξανά προς… τα μέρη μας. Η πολιτική του διαδρομή, άλλωστε, είναι μακρά και γεμάτη διαφορετικά αξιώματα.

[read4more]

Ως πρωθυπουργός έχει επισκεφθεί ξανά την Ελλάδα και κάπως έτσι η… αγαπημένη αντιθετική φράση “με ΠΑΣΟΚ – με ΣΥΡΙΖΑ” παίρνει σάρκα και οστά!

Ο Ερντογάν, λοιπόν, ήρθε στην Ελλάδα ως πρωθυπουργός της Τουρκίας το 2010. Επί ΠΑΣΟΚ δηλαδή. Και επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου.

Το κλίμα; Φανερά καλύτερο! Για την ακρίβεια καμία σχέση, αφού η σημερινή κοινή συνέντευξη Τύπου του Ερντογάν με τον Αλέξη Τσίπρα μετατράπηκε σε μια… φλογισμένη συζήτηση γεμάτη αντιπαραθέσεις και εκατέρωθεν επιθέσεις!

Οι περισσότερες από την πλευρά του τούρκου Προέδρου, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις ξεπέρασε κατά πολύ τα όρια του unfair.

Ερντογάν με ΠΑΣΟΚ σε… εικόνες

Ο “σουλτάνος” είχε έρθει με αφορμή την έναρξη του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας. Τον είχε υποδεχτεί ο -τότε- Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας και τα χαμόγελα έδιναν κι έπαιρναν!

erdopasok erdopasok

Μαζί του φυσικά η σύζυγός του, Εμινέ Ερντογάν, η οποία πέρασε πολλές ώρες με την σύζυγο του -τότε- Έλληνα πρωθυπουργού, Άντα Παπανδρέρου. Η Πρώτη Κυρία της Τουρκίας ήταν φανερά ευδιάθετη! Καμία σχέση δηλαδή με την τωρινή επίσκεψη, κατά την οποία δεν βλέπει την ώρα να πάρει τα… μπογαλάκια της και να φύγει!

erdopasok erdopasok erdopasok

Χαμόγελα όμως και με τον Γιώργο Παπανδρέου! Και δώσ’ του χειραψίες και δώσ’ του χαμόγελα και δώσ’ του… χτενίσματα! Κάποια στιγμή ο Τούρκος πρωθυπουργός έβγαλε μια… τσατσάρα για να χτενιστεί!

Δείτε τις εικόνες

erdopasok erdopasok erdopasok erdopasok erdopasok erdopasok erdopasok

Ερντογάν με… ΣΥΡΙΖΑ

Ποια είναι η εικόνα σήμερα; Η μέρα με τη νύχτα! Κόντρα με το… καλημέρα στην συνάντηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο, ακόμη σκληρότερη κόντρα αργότερα με τον Αλέξη Τσίπρα!

Ας αφήσουμε όμως τις εικόνες να “μιλήσουν”. Θα το κάνουν πολύ καλύτερα…

erdosyriza erdosyriza Ερντογάν erdosyriza erdosyriza erdosyriza erdosyriza erdosyriza erdosyriza erdosyriza erdosyriza

Φωτογραφίες: Eurokinissi/ Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τασούλας για τους δύο πυροσβέστες στο Ρέθυμνο: «Η απώλειά τους υπενθυμίζει το βαρύ τίμημα όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του και απηύθυνε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στο Πυροσβεστικό Σώμα
Κωνσταντινος Τασούλας
Χαρακόπουλος για Συνταγματική Αναθεώρηση: Άρνηση συναίνεσης ακόμη και για την προστασία της γλώσσας και της σημαίας
Ο γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας προειδοποιεί ότι στην επόμενη Βουλή μπορεί να μην υπάρχουν οι αναγκαίες πλειοψηφίες και επαναφέρει τον στόχο της αυτοδυναμίας ως εγγύηση πολιτικής σταθερότητας
Μάξιμος Χαρακόπουλος, Νέα Δημοκρατία