Πολιτική

Ερντογάν με ΠΑΣΟΚ – Ερντογάν με ΣΥΡΙΖΑ! [pics]

Ο Ερντογάν βρίσκεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά ως πρόεδρος της Τουρκίας, όχι όμως για πρώτη φορά... γενικά. Εμφανέστατες οι διαφορές των επισκέψεών του!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται από σήμερα στη χώρα μας. Είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη Τούρκου προέδρου στην Ελλάδα, μετά από πολλές δεκαετίες. Ο Ερντογάν όμως έχει έρθει ξανά προς… τα μέρη μας. Η πολιτική του διαδρομή, άλλωστε, είναι μακρά και γεμάτη διαφορετικά αξιώματα.

[read4more]

Ως πρωθυπουργός έχει επισκεφθεί ξανά την Ελλάδα και κάπως έτσι η… αγαπημένη αντιθετική φράση “με ΠΑΣΟΚ – με ΣΥΡΙΖΑ” παίρνει σάρκα και οστά!

Ο Ερντογάν, λοιπόν, ήρθε στην Ελλάδα ως πρωθυπουργός της Τουρκίας το 2010. Επί ΠΑΣΟΚ δηλαδή. Και επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου.

Το κλίμα; Φανερά καλύτερο! Για την ακρίβεια καμία σχέση, αφού η σημερινή κοινή συνέντευξη Τύπου του Ερντογάν με τον Αλέξη Τσίπρα μετατράπηκε σε μια… φλογισμένη συζήτηση γεμάτη αντιπαραθέσεις και εκατέρωθεν επιθέσεις!

Οι περισσότερες από την πλευρά του τούρκου Προέδρου, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις ξεπέρασε κατά πολύ τα όρια του unfair.

Ερντογάν με ΠΑΣΟΚ σε… εικόνες

Ο “σουλτάνος” είχε έρθει με αφορμή την έναρξη του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας. Τον είχε υποδεχτεί ο -τότε- Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας και τα χαμόγελα έδιναν κι έπαιρναν!

erdopasok erdopasok

Μαζί του φυσικά η σύζυγός του, Εμινέ Ερντογάν, η οποία πέρασε πολλές ώρες με την σύζυγο του -τότε- Έλληνα πρωθυπουργού, Άντα Παπανδρέρου. Η Πρώτη Κυρία της Τουρκίας ήταν φανερά ευδιάθετη! Καμία σχέση δηλαδή με την τωρινή επίσκεψη, κατά την οποία δεν βλέπει την ώρα να πάρει τα… μπογαλάκια της και να φύγει!

erdopasok erdopasok erdopasok

Χαμόγελα όμως και με τον Γιώργο Παπανδρέου! Και δώσ’ του χειραψίες και δώσ’ του χαμόγελα και δώσ’ του… χτενίσματα! Κάποια στιγμή ο Τούρκος πρωθυπουργός έβγαλε μια… τσατσάρα για να χτενιστεί!

Δείτε τις εικόνες

erdopasok erdopasok erdopasok erdopasok erdopasok erdopasok erdopasok

Ερντογάν με… ΣΥΡΙΖΑ

Ποια είναι η εικόνα σήμερα; Η μέρα με τη νύχτα! Κόντρα με το… καλημέρα στην συνάντηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο, ακόμη σκληρότερη κόντρα αργότερα με τον Αλέξη Τσίπρα!

Ας αφήσουμε όμως τις εικόνες να “μιλήσουν”. Θα το κάνουν πολύ καλύτερα…

erdosyriza erdosyriza Ερντογάν erdosyriza erdosyriza erdosyriza erdosyriza erdosyriza erdosyriza erdosyriza erdosyriza

Φωτογραφίες: Eurokinissi/ Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ: Νέο κάλεσμα Πολάκη για την Κεντρική Επιτροπή – «Μην δίνετε σημασία στα μηνύματα, δεν έχει αρμοδιότητα η αναπληρώτρια γραμματέας»
Ο βουλευτής Χανίων επιμένει ότι η συνεδρίαση θα γίνει κανονικά στο Wyndham, κατηγορεί κύκλους ότι επιδιώκουν τη διάλυση του κόμματος και ανοίγει νέο μέτωπο με την Αναστασία Σαπουνά για τη νομιμότητα της διαδικασίας
Παύλος Πολάκης 13
Μήνυμα διακυβέρνησης από τον Τσίπρα – Η ΕΛΑΣ, η Παιδεία και τα εθνικά θέματα στο επίκεντρο  
Ο πρώην πρωθυπουργός παρουσίασε το νέο κόμμα του ως δύναμη «κυβερνώσας Αριστεράς», προανήγγειλε αλλαγές στην εισαγωγή στα ΑΕΙ και άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για την εξωτερική πολιτική και τη στάση της απέναντι στις ΗΠΑ
Αλέξης Τσίπρας
14
Δύο ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου: «Συγκέντρωση φίλων» ή Κεντρική Επιτροπή στο Wyndham – Το θολό τοπίο με την αίθουσα και την ταυτοποίηση των μελών
Η αναπληρώτρια γραμματέας Αναστασία Σαπουνά δηλώνει ότι δεν υπάρχει επίσημη σύγκληση και εισηγείται ΚΕ στις 18 Ιουλίου, ενώ Πολάκης και Παππάς επιμένουν ότι η συνεδρίαση θα γίνει κανονικά
Δύο ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου: «Συγκέντρωση φίλων» ή Κεντρική Επιτροπή στο Wyndham – Το θολό τοπίο με την αίθουσα και την ταυτοποίηση των μελών
8
Η Μαρία Καραγιάννη η γυναίκα στο μπαλκόνι της Marfin θυμάται τις εφιαλτικές στιγμές: «Τους εκλιπαρούσαμε να μη μας κάψουν - Είχαν πλήρη επίγνωση»
«Τους έβλεπαν τους ανθρώπους και τους άκουγαν να ουρλιάζουν. «Σε παρακαλούμε μην το ρίξεις», τους φώναζαν» - «Για μια εβδομάδα το σώμα μας ξέρναγε στάχτη και αποκαΐδια»
Marfin: Η Μαρία Καραγιάννη θυμάται τις εφιαλτικές στιγμές – «Τους εκλιπαρούσαμε να μη μας κάψουν»
22
Χρυσοχοΐδης για συλλήψεις Marfin και εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη: «Δεν νοείται αφαίρεση ζωής χωρίς απόδοση δικαιοσύνης»
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπογραμμίζει ότι «η Δημοκρατία είναι ισχυρή και πάντα νικά», στέλνοντας μήνυμα προς όσους επιχειρούν να επιβάλουν τον φόβο μέσω της βίας
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
ΣΥΡΙΖΑ: Φιάσκο με την Πολιτική Γραμματεία που ζήτησαν Πολάκης και Παππάς – Κανονικά το Σάββατο η Κεντρική Επιτροπή μετά την παρέμβαση Κουβέλη
Πηγές που πρόσκεινται στην αναπληρώτρια γραμματέα, που εκτελεί χρέη επικεφαλής του κόμματος μετά την παραίτηση Φάμελλου, επιμένουν ότι η συνεδρίαση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί
Νίκος Παππάς και Παύλος Πολάκης
9