Πολιτική

Ερντογάν με ΠΑΣΟΚ – Ερντογάν με ΣΥΡΙΖΑ! [pics]

Ο Ερντογάν βρίσκεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά ως πρόεδρος της Τουρκίας, όχι όμως για πρώτη φορά... γενικά. Εμφανέστατες οι διαφορές των επισκέψεών του!

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρίσκεται από σήμερα στη χώρα μας. Είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη Τούρκου προέδρου στην Ελλάδα, μετά από πολλές δεκαετίες. Ο Ερντογάν όμως έχει έρθει ξανά προς… τα μέρη μας. Η πολιτική του διαδρομή, άλλωστε, είναι μακρά και γεμάτη διαφορετικά αξιώματα.

[read4more]

Ως πρωθυπουργός έχει επισκεφθεί ξανά την Ελλάδα και κάπως έτσι η… αγαπημένη αντιθετική φράση “με ΠΑΣΟΚ – με ΣΥΡΙΖΑ” παίρνει σάρκα και οστά!

Ο Ερντογάν, λοιπόν, ήρθε στην Ελλάδα ως πρωθυπουργός της Τουρκίας το 2010. Επί ΠΑΣΟΚ δηλαδή. Και επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου.

Το κλίμα; Φανερά καλύτερο! Για την ακρίβεια καμία σχέση, αφού η σημερινή κοινή συνέντευξη Τύπου του Ερντογάν με τον Αλέξη Τσίπρα μετατράπηκε σε μια… φλογισμένη συζήτηση γεμάτη αντιπαραθέσεις και εκατέρωθεν επιθέσεις!

Οι περισσότερες από την πλευρά του τούρκου Προέδρου, ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις ξεπέρασε κατά πολύ τα όρια του unfair.

Ερντογάν με ΠΑΣΟΚ σε… εικόνες

Ο “σουλτάνος” είχε έρθει με αφορμή την έναρξη του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας – Τουρκίας. Τον είχε υποδεχτεί ο -τότε- Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας και τα χαμόγελα έδιναν κι έπαιρναν!

erdopasok erdopasok

Μαζί του φυσικά η σύζυγός του, Εμινέ Ερντογάν, η οποία πέρασε πολλές ώρες με την σύζυγο του -τότε- Έλληνα πρωθυπουργού, Άντα Παπανδρέρου. Η Πρώτη Κυρία της Τουρκίας ήταν φανερά ευδιάθετη! Καμία σχέση δηλαδή με την τωρινή επίσκεψη, κατά την οποία δεν βλέπει την ώρα να πάρει τα… μπογαλάκια της και να φύγει!

erdopasok erdopasok erdopasok

Χαμόγελα όμως και με τον Γιώργο Παπανδρέου! Και δώσ’ του χειραψίες και δώσ’ του χαμόγελα και δώσ’ του… χτενίσματα! Κάποια στιγμή ο Τούρκος πρωθυπουργός έβγαλε μια… τσατσάρα για να χτενιστεί!

Δείτε τις εικόνες

erdopasok erdopasok erdopasok erdopasok erdopasok erdopasok erdopasok

Ερντογάν με… ΣΥΡΙΖΑ

Ποια είναι η εικόνα σήμερα; Η μέρα με τη νύχτα! Κόντρα με το… καλημέρα στην συνάντηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο, ακόμη σκληρότερη κόντρα αργότερα με τον Αλέξη Τσίπρα!

Ας αφήσουμε όμως τις εικόνες να “μιλήσουν”. Θα το κάνουν πολύ καλύτερα…

erdosyriza erdosyriza Ερντογάν erdosyriza erdosyriza erdosyriza erdosyriza erdosyriza erdosyriza erdosyriza erdosyriza

Φωτογραφίες: Eurokinissi/ Reuters

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Έχω τεράστιο θαυμασμό για την Ελλάδα και θα ήθελα να την επισκεφτώ
Κατά την τελετή επίδοσης διαπιστευτηρίων από τον νέο πρέσβη της Ελλάδας στις ΗΠΑ, ο Τραμπ ζήτησε από τον Αντώνη Αλεξανδρίδη να μεταφέρει τους θερμούς χαιρετισμούς του προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
Ντόναλντ Τραμπ 6
Κωνσταντίνος Τασούλας για τις φωτογραφίες με τους 200 της Καισαριανής: «Καθοριστική συμβολή στην ιστορική μνήμη»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας χαιρετίζει την πρωτοβουλία του υπουργείο Πολιτισμού για την εξασφάλιση των ιστορικών ντοκουμέντων από τις εκτελέσεις αγωνιστών την περίοδο της κατοχής
Κωνσταντίνος Τασούλας
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου διαψεύδει τις καταγγελίες για απλήρωτη εργαζόμενη: «Δεν απασχολείται στην Πλεύση Ελευθερίας εδώ και ένα χρόνο»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας μιλά για «κακοστημένη σκηνοθεσία» στην υπόθεση «Βιολάντα», καταγγέλλει και «εντεταλμένες προσπάθειες εκβίασης» και δηλώνει ότι θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη κατά Γεωργιάδη, Κουσουλό και Πολύζο
Ζωή Κωνσταντοπούλου 23
Κυριάκος Μητσοτάκης για ανεργία στους νέους: Στόχος να ζουν καλύτερα από τις προηγούμενες γενιές
Σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός αναφέρεται σε φοροελαφρύνσεις για νέους έως 25 ετών, στο «Σπίτι μου ΙΙ» και στη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού, σημειώνοντας ότι «η ακρίβεια και το στεγαστικό πιέζουν»
Κυριάκος Μητσοτάκης
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου: Κόντρα δίχως τέλος, νέα καταγγελία και αιχμές για την υπόθεση Γρηγορόπουλου
Η αντιπαράθεση μεταξύ του υπουργού Υγείας και της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας, εδώ και ημέρες, εκτείνεται από την Ολομέλεια έως τις επιτροπές και τα social media, με το πολιτικό θερμόμετρο να παραμένει σταθερά υψηλά
Άδωνις Γεωργιάδης και Ζωή Κωνσταντοπούλου
31