Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Έρωτας στο υπουργικό: Ζευγάρι Μιχαηλίδου – Κεφαλογιάννης

Μιχαηλίδου Κεφαλογιάννης

Στην προηγούμενη κυβέρνηση ήταν η Έφη Αχτιόγλου και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Δεν είναι όμως μόνο ο… ΣΥΡΙΖΑ ένα ερωτευμένο ζευγάρι στην ίδια κυβέρνηση. Δόμνα Μιχαηλίδου και Γιάννης Κεφαλογιάννης είναι το… love story της νέας κυβέρνησης.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που επέλεξε ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για μια θέση στη νέα κυβέρνηση. Εκείνη ανέλαβε υφυπουργός Εργασίας κι εκείνος υφυπουργός Υποδομών.

Εδώ και καιρό, όπως αναφέρει η Espresso, η σχέση τους ήταν… talk of the town στους διαδρόμους των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς. Λίγο μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ήρθε και η αποκάλυψη πως οι δυο νεαροί υφυπουργοί είναι ζευγάρι.

Μιχαηλίδου Κεφαλογιάννης

Δόμνα Μιχαληλίδου και Γιάννης Κεφαλογιάννης γνωρίστηκαν στα γραφεία της ΝΔ πριν από περίπου 8 μήνες. Εκείνος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εκείνη σύμβουλος του προέδρου του κόμματος. Από τότε είναι μαζί αλλά δεν ήθελαν να δίνουν αφορμές για σχόλια και συζητήσεις.

Click4more: Δόμνα Μιχαηλίδου – Έφη Αχτσιόγλου: Όλα τα «μάτια» πάνω τους!

Πέρα από κάποιες φορές που τους είχαν δει μαζί σε μπαράκια γύρω από την οδό Βουλής ή σε γνωστό καφέ στην Πανεπιστημίου, Γιάννης Κεφαλογιάννης και Δόμνα Μιχαηλίδου ήθελαν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πρόσωπα που… γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις υποστηρίζουν ότι ο έρωτας ανάμεσα στους δυο υφυπουργούς μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και κανείς δεν αποκλείει εκτός από υπουργικές αποφάσεις να… υπογράψουν κι άλλο χαρτί: αυτό του γάμου.

Πηγή: Espresso

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις