Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

“Εσωκομματική αντιπολίτευση” και στο ΚΚΕ!

“Εσωκομματική αντιπολίτευση” και στο ΚΚΕ!

Οι διεργασίες στο πολιτικό σκηνικό ακουμπούν ακόμη και το ΚΚΕ, καθώς το φαινόμενο “εσωκομματική αντιπολίτευσης” ταλανίζει πλέον και τον Περισσό, που βλέπει τους διαφωνούντες προ την κομματική γραμμή να οργανώνονται διαδικτυακά, σε πρώτη φάση.

Πρόκειται για την Πανελλαδική Γραμματείας Εργατικού Αγώνα, που μέσω της ιστοσελίδας “Εργατικός Αγώνας”, ασκεί έντονη κριτική προς την ηγεσία του ΚΚΕ, χωρίς ωστόσο να εκφράζονται απόψεις φιλικές προς τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς εκτιμάται ότι τα θετικά αποτελέσματα που σημείωσε στις τελευταίες εκλογές δεν σημαίνουν “νίκη των εργαζομένων”.

Η κριτική των διαφωνούντων, εστιάζεται προς την ηγεσία του ΚΚΕ, την οποία κατηγορούν ότι έχει μετατρέψει το κόμμα σε “αριστερίστικο σεχταριστικό φορέα” και παράλληλα ότι το ΚΚΕ σήμερα “δεν μπορεί να παίξει με ουσιαστικό και αποτελεσματικό τρόπο τον ρόλο να καθοδηγήσει την πάλη του λαού για την υπεράσπιση της ζωής του, την πάλη του για την επαναστατική ανατροπή”.

Ο Περισσός δεν κρύβει την ανησυχία του για το “αντάρτικο” που αναπτύσσεται στις παρυφές του κόμματος, καθώς θεωρεί ότι οι εκπρόσωποι της ΠΓΕΑ αποτελούν μια οργανωμένη μορφή αμφισβήτησης των επιλογών του ΚΚΕ, κάνοντας λόγο παράλληλα για “διαδικτυακό φραξιονισμό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η συγκέντρωση έξω από το Ραδιομέγαρο ένα χρόνο μετά το μαύρο στην ΕΡΤ – “Κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος”, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας

Πώς ερμηνεύει το ΚΚΕ το εκλογικό αποτέλεσμα

Εκλογές 2014: ΚΚΕ: Επέστρεψαν τα χαμόγελα στον Περισσό

ΚΚΕ: Και σήμερα η δικτατορία του κεφαλαίου παίρνει άλλες μορφές

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε