Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Έσπασαν εκλογικό κέντρο υποψηφίου δημάρχου στη Γλυφάδα [pics]

Έσπασαν εκλογικό κέντρο υποψηφίου δημάρχου στη Γλυφάδα [pics]

Επίθεση από έξι κουκουλοφόρους έγινε το βράδυ της Πέμπτης (23.05.2019) σε εκλογικό κέντρο του Τάσου Γκουριώτη, ενός από τους υποψηφίους δημάρχους στη Γλυφάδα.

Το εκλογικό κέντρο του Τάσου Γκουριώτη όπου έγινε η επίθεση βρίσκεται στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Ανδρέα Παπανδρέου, στη Γλυφάδα. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός «Η Γλυφάδα Μπροστά», τα άτομα που έκαναν την επίθεση φορούσαν κράνη και κουκούλες.

Με ρόπαλα στα χέρια, οι δράστες έσπασαν τα τζάμια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου δημάρχου Γλυφάδας, ο οποίος υποστηρίζεται από τη Χρυσή Αυγή, τη Νέα Δεξιά, τη Δύναμη Ελληνισμού, το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα και το Εθνικό Μέτωπο, και πέταξαν κόκκινες μπογιές.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, τρία άτομα που βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο συνεπλάκησαν με τους δράστες, δέχτηκαν χτυπήματα με σφυριά και ρόπαλα και ένας απ’ αυτούς τραυματίστηκε στο κεφάλι. Ένα από τα άτομα που βρίσκονταν στο εκλογικό κέντρο ήταν ο στρατηγός των ειδικών δυνάμεων, ε.α Αναστάσιος Βίγλας που με ένα κομμάτι σπασμένο γυαλί τραυμάτισε, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση, έναν από τους κουκουλοφόρους στο χέρι.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γλυφάδας, Τάσος Γκουριώτης δήλωσε για την επίθεση: «Επιτίθενται στην Βουλή και φεύγουν ανενόχλητοι. Χτυπούν το εκλογικό μας κέντρο και φεύγουν αιμορραγώντας. Την επόμενη φορά θα φύγουν χωρίς κεφάλι…».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις