Πολιτική

«Έσπασε» ο πάγος ανάμεσα σε Μεϊμαράκη – Σαμαρά

Οι σχέσεις τους δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές, κυρίως κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των εσωκομματικών της Νέας Δημοκρατίας. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε μιλήσει δημόσια κατά του Αντώνη Σαμαρά και του στενού του περιβάλλοντος.

Από την άλλη, ο πρώην πρωθυπουργός, που… παρέδωσε τα κλειδιά της Συγγρού στον πρώην πρόεδρο της Βουλής μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου όταν αποφάσισε να παραιτηθεί από την ηγεσία της ΝΔ, είχε μέσω διαρροών εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως ως μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος και ιδίως κατά την προεκλογική περίοδο του Σεπτεμβρίου, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν είχε υπερασπιστεί, όσο ο ίδιος ήθελε, το έργο της κυβέρνησής του.

Αλλά φαίνεται ότι ο πάγος ανάμεσα στους δυο άνδρες έχει λιώσει για τα καλά και το απόγευμα της Κυριακής (08.05.2016) στη Βουλή τους «έπιασε» να συνομιλούν στη… γαλαρία των βουλευτικών εδράνων, με τον πρώην πρωθυπουργό να γελά με όσα άκουγε από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ελληνική Δικαιοσύνη «επιταχύνεται» – Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προειδοποιεί: «Δεν θα αφήσουμε τον θόρυβο να επισκιάσει τις αλλαγές»
Ο Πρωθυπουργός παρουσίασε το νέο πρόσωπο της Δικαιοσύνης, ζητώντας νηφαλιότητα απέναντι στη συνωμοσιολογία και αναδεικνύοντας τα πρώτα μετρήσιμα αποτελέσματα των μεταρρυθμίσεων
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η προστασία της Δικαιοσύνης είναι ουσιαστικά η προστασία της ίδιας της Δημοκρατίας
«Για τον νέο δικαστικό χάρτη, πολλοί έλεγαν ότι αυτά στην Ελλάδα δε μπορούν να γίνουν. Αποδεικνύεται ότι έκαναν μεγάλο λάθος. Φτάσαμε με τρόπο αθόρυβο, σε μια νέα πραγματικότητα» είπε ο Πρωθυπουργός.
Κυριάκος Μητσοτάκης