Πολιτική

«Έσπασε» ο πάγος ανάμεσα σε Μεϊμαράκη – Σαμαρά

Οι σχέσεις τους δεν ήταν και οι καλύτερες δυνατές, κυρίως κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου των εσωκομματικών της Νέας Δημοκρατίας. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είχε μιλήσει δημόσια κατά του Αντώνη Σαμαρά και του στενού του περιβάλλοντος.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Από την άλλη, ο πρώην πρωθυπουργός, που… παρέδωσε τα κλειδιά της Συγγρού στον πρώην πρόεδρο της Βουλής μετά το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου όταν αποφάσισε να παραιτηθεί από την ηγεσία της ΝΔ, είχε μέσω διαρροών εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός πως ως μεταβατικός πρόεδρος του κόμματος και ιδίως κατά την προεκλογική περίοδο του Σεπτεμβρίου, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν είχε υπερασπιστεί, όσο ο ίδιος ήθελε, το έργο της κυβέρνησής του.

Αλλά φαίνεται ότι ο πάγος ανάμεσα στους δυο άνδρες έχει λιώσει για τα καλά και το απόγευμα της Κυριακής (08.05.2016) στη Βουλή τους «έπιασε» να συνομιλούν στη… γαλαρία των βουλευτικών εδράνων, με τον πρώην πρωθυπουργό να γελά με όσα άκουγε από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Πηγή φωτογραφίας: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης για την επέτειο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο: «Η κατοχή δεν μπορεί να γίνει κανονικότητα»
«Η τουρκική εισβολή του 1974 και η συνεχιζόμενη κατοχή της Κύπρου αποτελούν μια διαρκή πρόκληση απέναντι στο Διεθνές Δίκαιο και τη διεθνή νομιμότητα» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Παύλος Μαρινάκης
Στο φουλ οι μηχανές του ΠΑΣΟΚ: Οι 3 μεγάλες μάχες του Νίκου Ανδρουλάκη για 3η Σεπτεμβρίου, ΔΕΘ και μεταγραφές
Πρόκειται για άλλη μία ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ να δείξει πόσο έτοιμο είναι να κυβερνήσει ξανά, θυμίζοντας παράλληλα στους πολίτες πώς είχαν τα πράγματα, όταν αυτό ήταν στην κυβέρνηση και... ο λαός στην εξουσία
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ισπανία κέρδισε δίκαια, έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο – Δεν αρκούν μόνο οι σταρ, το βλέπουμε και στην πολιτική
Παρεμβάσεις άνω των 160 εκατ. ευρώ στο ΟΑΚΑ - «Σκοπός είναι το ΟΑΚΑ να μην είναι μόνο ένας χώρος άθλησης αλλά ένας χώρος αναψυχής και πρασίνου»
Κυριάκος Μητσοτάκης 52
Το νέο τρίγωνο εξουσίας Δούρου, Πολάκη, Παππά - Η επόμενη μέρα που δίνει χρόνο στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όχι λύση
Η επόμενη ημέρα βρίσκει την Κουμουνδούρου με νέα κατανομή ρόλων, αλλά και με τα ίδια μεγάλα ερωτήματα: ποιος αποφασίζει, ποια πολιτική κατεύθυνση θα ακολουθήσει το κόμμα, με ποιους θα συνεργαστεί
Η Ρένα Δούρου 9
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα έργα είναι εκείνα που τελικά μετρούν περισσότερο από τα λόγια, κλείνουμε εκκρεμότητες δεκαετιών
«Δρομολογούμε νέα, σύνθετα οδικά έργα σε πολλές περιοχές της χώρας, διευκολύνοντας τις μετακινήσεις, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών και ενισχύοντας την τοπική και εθνική οικονομία»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην υπογραφή της σύμβασης για τον τριπλό κόμβο στον Σκαραμαγκά 24