Πολιτική

«Έτσι περνάω την ημέρα μου στο lockdown» – Η προσωπική ερώτηση μικρού μαθητή στον πρωθυπουργό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια προσωπική ερώτηση δέχθηκε ο πρωθυπουργός από έναν μικρό μαθητή της ΣΤ’ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων στην διαδικτυακή συζήτηση που είχε μαζί τους. Ο Μανώλης ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν με δεδομένο το βαρύ πρόγραμμα που έχει, του μένει χρόνος για την οικογένειά του.

Η απάντηση του  Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν η εξής:

«Η απάντηση είναι πως ναι. Πάντα προσπαθώ να βρίσκω λίγο χρόνο για την οικογένειά μου. Πρέπει να σου πω τώρα εκ των πραγμάτων, επειδή δεν έχουμε ταξίδια, έχουμε ελάχιστα ταξίδια γιατί δεν επιτρέπεται να ταξιδεύουμε, εκ των πραγμάτων κι εμείς συμμορφωνόμαστε απόλυτα με τα μέτρα. Αρά δε βγαίνουμε έξω -ο μόνος λόγος για να βγω είναι να πάω στη δουλειά μου, να γυρίσω στο σπίτι μου ή ενδεχομένως να βγω για κάποια άθληση, πάντα στο πλαίσιο των αθλητικών δραστηριοτήτων που επιτρέπονται- άρα φροντίζω κάθε βράδυ να είμαι στο σπίτι και να τρώω μαζί με τη σύζυγό μου και με την κόρη μου. Και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να σου πω ότι μου δίνει πολύ μεγάλη χαρά. Μάλιστα στο πρώτο lockdown είχαμε στο σπίτι και τα δύο μεγάλα μου παιδιά -ο γιός μου αυτή τη στιγμή έχει μπει στρατό, δεν τον έχουμε δει ουσιαστικά καθόλου τους τελευταίους δύο μήνες γιατί υπηρετεί τη θητεία του στην Αλεξανδρούπολη, η κόρη μου η μεγάλη είναι στο Λονδίνο- αλλά στο πρώτο lockdown ήμασταν και οι πέντε μας μαζί. Οι πέντε μας και τα δύο μας σκυλιά. Επομένως περάσαμε πάρα πολύ χρόνο μαζί οικογενειακά και είναι κάτι που το χάρηκα ιδιαίτερα. Οπότε ναι, βρίσκω χρόνο για την οικογένεια, έστω και λίγο, και κάθε βράδυ φροντίζουμε έστω και αργά να τρώμε μαζί».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η δεξίωση για την 52η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας μέσα στο Προεδρικό Μέγαρο λόγω κακοκαιρίας – 1700 οι προσκεκλημένοι
Η καθιερωμένη κατ’ ιδίαν συνάντηση του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα, με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων θα γίνει στο σαλόνι του πρώτου ορόφου
Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο
Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι εκλογές δεν θα γίνουν το φθινόπωρο – Δεν υπάρχει πεδίο συνεννόησης με τον Σαμαρά
«Υπάρχουν πολλοί συμπολίτες μας που τα βγάζουν πέρα δύσκολα, πολλές από τις μειώσεις φόρων έχουν ήδη απορροφήσει την αύξηση των τιμών» - «Τα έργα που παραδίδουμε δεν έχουν σχέση με το χρόνο των εκλογών»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 101