Πολιτική

Έτσι σκέφτονται να απαγορεύσουν την έξοδο του Πάσχα! Πότε θα μπει το χρονικό όριο στα sms

Ο Απρίλιος βρήκε τους συμμετέχοντες στην σύσκεψη του newsit.gr να εξακολουθεί να είναι σε απόσταση ελέω κορονοϊού.

Όλοι συμφώνησαν ότι ο Απρίλιος είναι ο πιο δύσκολος μήνας με όλους να περιμένουν το Σαββατοκύριακο που θα αποφασιστεί η παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Και κάποιοι το τοποθετούν και έως το τέλος Απριλίου.

Δεδομένο θεωρείται ότι θα υπάρξουν μέτρα για την περίοδο του Πάσχα από πολύ νωρίς δηλαδή από το Σάββατο του Λαζάρου με την μετακίνηση στα διόδια με μπλόκα σε σημεία που ξέρει η τροχαία ότι είναι σημεία από όπου μπορείς να περάσεις. Ακόμα και εκεί που κάποιοι δεν το περιμένουν. Για τους χρονικούς περιορισμούς στην έξοδο είναι δύσκολο να εφαρμοστεί. Αν ξεφύγει πολύ το πράγμα θα το δούμε και αυτό. Αυτό που μπορεί να μπει σε περιορισμό είναι ο συνολικός χρόνος παραμονής εκτός σπιτιού.

Δείτε την συνέχεια εδώ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάρις Κουκουλόπουλος νέος αντιπρόεδρος στη Βουλή με 255 ψήφους – «Στο πρόσωπό μου τιμήθηκε η Κοζάνη και η Δυτική Μακεδονία»
Θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις αυτή την αποστολή, γιατί πιστεύω βαθιά ότι η Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου είναι η καλύτερη απάντηση στις προκλήσεις
Κουκουλόπουλος και Ανδρουλάκης
Παύλος Μαρινάκης: Επί της αρχής δεν είμαστε αρνητικοί στη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, έχουμε σχέδιο για όλα τα ενδεχόμενα
«Για να το κάνουμε μονομερώς πρέπει να υπάρξει άλλος ένας φόρος», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπογραμμίζοντας πως «πρέπει να γίνει στην Ευρώπη μια συζήτηση για τη μείωση του ΕΦΚ»
Ο Παύλος Μαρινάκης 17