Πολιτική

Έτσι σκέφτονται να απαγορεύσουν την έξοδο του Πάσχα! Πότε θα μπει το χρονικό όριο στα sms

Ο Απρίλιος βρήκε τους συμμετέχοντες στην σύσκεψη του newsit.gr να εξακολουθεί να είναι σε απόσταση ελέω κορονοϊού.

Όλοι συμφώνησαν ότι ο Απρίλιος είναι ο πιο δύσκολος μήνας με όλους να περιμένουν το Σαββατοκύριακο που θα αποφασιστεί η παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Και κάποιοι το τοποθετούν και έως το τέλος Απριλίου.

Δεδομένο θεωρείται ότι θα υπάρξουν μέτρα για την περίοδο του Πάσχα από πολύ νωρίς δηλαδή από το Σάββατο του Λαζάρου με την μετακίνηση στα διόδια με μπλόκα σε σημεία που ξέρει η τροχαία ότι είναι σημεία από όπου μπορείς να περάσεις. Ακόμα και εκεί που κάποιοι δεν το περιμένουν. Για τους χρονικούς περιορισμούς στην έξοδο είναι δύσκολο να εφαρμοστεί. Αν ξεφύγει πολύ το πράγμα θα το δούμε και αυτό. Αυτό που μπορεί να μπει σε περιορισμό είναι ο συνολικός χρόνος παραμονής εκτός σπιτιού.

Δείτε την συνέχεια εδώ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Στα άκρα η κόντρα Γεωργιάδη και ΠΑΣΟΚ: «Η συμπεριφορά του είναι σύμφυτη με την αλαζονεία και τον καθεστωτισμό της διακυβέρνησης Μητσοτάκη»
Η  Χαρ.Τρικούπη ανεβάζει κι άλλο τους τόνους μετά την επίθεση του υπουργού Υγείας στον Ν. Ανδρουλάκη, τον οποίο χαρακτήρισε «Σάντσο Πάντσα κατά των διεφθαρμένων» και «ψεύτη, φαρισαίο, υποκριτή»
Ανδρουλάκης, Χρυσοχοϊδης, Ανδρουλάκης
Μαρινάκης για το beef Οικονόμου – Σκέρτσου σχετικά με τις «πελατειακές σχέσεις» ψηφοφόρων και βουλευτών: Εγώ είμαι υπέρ του σταυρού προτίμησης
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επιχείρησε να χαμηλώσει τους τόνους, απορρίπτοντας το «τσουβάλιασμα» και επιμένοντας ότι η διαίρεση στο εσωτερικό της ΚΟ δεν προσφέρει τίποτα
Οικονόμου, Μαρινάκης, Σκέρτσος