Παρασκευή, 3 Μαΐ
20oC Αθήνα

Eurogroup: Βαρουφάκης… who; “Στάζουν μέλι” για τον Τσακαλώτο!

ΦΩΤΟ - ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ - ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Είναι κάτι που είχε φανεί από την πρώτη μέρα της διάδοχης κατάστασης στον “θώκο” του υπουργείο Οικονομικών, με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο να κερδίζει τις εντυπώσεις από τον προκάτοχό του, Γιάνη Βαρουφάκη, τόσο στις συνεδριάσεις του Eurogroup όσο και στις Συνόδους Κορυφής.

Είναι κάτι που λέγεται… σχεδόν “με ένα στόμα” από όλους όσους παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις.

Από το ρεπορτάζ προέκυπτε ότι οι ευρωπαίοι εταίροι έβλεπαν “με καλύτερο μάτι” τον νέο υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο, σε σχέση με τον προκάτοχό του, Γιάνη Βαρουφάκη, παρόλο που οι μεταξύ τους σχέσεις είναι εξαιρετικές, όπως διατείνονται και οι δύο σε κάθε ευκαιρία.

Όσο περνούν οι μέρες, όλο και περισσότερο πληθαίνουν αυτές οι φωνές, με τελευταία περίπτωση αυτή του ανταποκριτή των Sunday Times του Λονδίνου στις Βρυξέλλες.

Ο Bojan Pancevski, λοιπόν, το θέτει λιτά και μεταφέρει δήλωση ενός ευρωπαίου υπουργού Οικονομικών (χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει.

Αναφέρει συγκεκριμένα στο twitter: “Ευρωπαίος υπουργός Οικονομικών: Ο Τσακαλώτος θα έπρεπε να έρθει τον Φεβρουάριο. Ο Βαρουφάκης τα κατέστρεψε όλα, χαραμίσαμε πέντε μήνες”.

Δείτε το tweet του:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε