Δευτέρα, 29 Απρ.
23oC Αθήνα

Eurovision 2016: “Δεν έχουμε πολιτική σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ” λένε οι Argo (ΒΙΝΤΕΟ)

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Την δική τους απάντηση έδωσαν οι Argo σχετικά με τις φήμες που αναπαράγονται για συγγενικές σχέσεις με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή, αλλά και κομματικούς δεσμούς με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τι δηλώνουν μετά την αποτυχία της χώρας μας στην Eurovision 2016.

Οι προσδοκίες για την συμμετοχή των Argo στην φετινή Eurovision προφανώς και δεν επαληθεύτηκαν, αφού για πρώτη φορά στα χρονικά η ελληνική συμμετοχή έμεινε εκτός τελικού. Το τραγούδι “Utopian Land” δεν κατάφερε να κερδίσει τους… ευρωπαίους εταίρους μας κι έτσι οι Argo επέστρεψαν πρόωρα στην Ελλάδα, ωστόσο οι αντιδράσεις για την συμμετοχή τους ήταν πολλές.

Εκτός από το… πανηγύρι στα social media, αυτές πάντως που βρέθηκαν στο προσκήνιο είχαν να κάνουν με φήμες για συγγενικές σχέσεις μελών του συγκροτήματος με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, Διονύση Τσακνή, αλλά και κομματικές σχέσεις με το κυβερνών κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ίδιοι οι Argo, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου στο Star Channel, ξεκαθάρισαν πως τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει.

Συγκεκριμένα τόνισαν: “Δεν έχουμε καμία συγγενική σχέση με τον κ. Τσακνή, δεν έχουμε καμία πολιτική σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν ήμασταν κομματική επιλογή. Είμαστε άνθρωποι που αφήσαμε για δυο μήνες τα σπίτια τους, τα παιδιά τους, τις οικογένειές τους και έκαναν ότι μπορούσαν για να φέρουν εις πέρας μια αποστολή η οποία ήταν πάρα πολύ δύσκολη και θα θέλαμε να δικαιώσουμε την επιλογή της ΕΡΤ, αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά”.

Δείτε το βίντεο του zappit.gr

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε