Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Έχασε κι άλλη βουλευτή το ΜέΡΑ25: Ανεξαρτητοποιήθηκε η Φωτεινή Μπακαδήμα

Έχασε κι άλλη βουλευτή το ΜέΡΑ25: Ανεξαρτητοποιήθηκε η Φωτεινή Μπακαδήμα

Τρίτη απώλεια για το ΜέΡΑ25, που σήμερα (24.10.2022) είδε και τη Φωτεινή Μπακαδήμα να παραιτείται και να είναι πλέον ανεξάρτηση βουλευτής.

Η βουλευτής Β’ Πειραιά με το ΜέΡΑ25 με επιστολή της στον πρόεδρο της Βουλής, Κώστα Τασούλα, έκανε γνωστή την απόφασή της να ανεξαρτητοποιηθεί.

Οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, δεν είναι γνωστοί. Σημειώνεται ότι η ανεξαρτητοποίηση της Φωτεινής Μπακαδήμα είναι η τρίτη για το ΜέΡΑ25, μετά την Κωνσταντίνα Αδάμου και την Αγγελική Αδαμοπούλου.

Πλέον, η κοινοβουλευτική ομάδα του ΜέΡΑ25 έχει μείνει με έξι βουλευτές, από 9 που είχε μετά τις εκλογές. Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, μια Κοινοβουλευτική Ομάδα διαλύεται εφόσον θα έχει λιγότερους από πέντε βουλευτές.

Στην ανεξαρτητοποίηση της Φωτεινής Μπακαδήμα, το ΜέΡΑ25 αντέδρασε με μια λιτή ανακοίνωση, κατηγορώντας την πως επέλεξε να απέχει από τις μάχες του κόμματος.

«Δεν θα κάνουμε πίσω», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος, στην οποία αναφέρεται: «Την ώρα που το ΜέΡΑ25 δέχεται την ολομέτωπη επίθεση των ολιγαρχών, τους οποίους καταγγέλλει ονομαστικά μέσα κι έξω από τη Βουλή, η Φωτεινή Μπακαδήμα, βουλεύτρια Πειραιά, επέλεξε να απέχει από τις μάχες. Όλες και όλοι κρίνονται».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις