Τρίτη, 21 Μαΐ
26oC Αθήνα

Εύα Καϊλή: Έρευνες στο σπίτι της στο Ψυχικό – Παρών και Βέλγος εισαγγελέας

Εύα Καϊλή: Έρευνες στο σπίτι της στο Ψυχικό – Παρών και Βέλγος εισαγγελέας

Έρευνες στο σπίτι της Εύας Καϊλή στο Ψυχικό, καθώς και στο σπίτι της αδελφής της, Μαγδαλένας, στην Κηφισιά, πραγματοποίησε από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη η οικονομική αστυνομία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kathimerini.gr, στις έρευνες το «παρών» έδωσε και Βέλγος εισαγγελέας, εκτελώντας ευρωπαϊκή εντολή για έρευνα από τις βελγικές δικαστικές αρχές. Ο Βέλγος εισαγγελέας ζήτησε από στελέχη της οικονομικής αστυνομίας να πραγματοποιήσουν επιτόπιες έρευνες, κατάσχοντας ηλεκτρονικούς υπολογιστές και συναφές hardware.

Πηγές από το περιβάλλον της Εύας Καϊλή, αναφέρουν ότι οι έλεγχοι έγιναν και δεν βρέθηκε τίποτα, «όπως ήταν αναμενόμενο». «Απελπίστηκαν που δε βρήκαν τίποτα στις Βρυξέλλες και αλλού στον κόσμο και ψάχνουν τα σπίτια, άλλη μία φορά “άνθρακας ο θησαυρός”».

Χθες, οι συνήγοροι της Ελληνίδας ευρωβουλευτή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, Σβεν Μαρί και Κριστόφ Μαρσάν, ανακοίνωσαν πως η πελάτισσά τους μπορεί πλέον να κυκλοφορεί ελεύθερα στον χώρο της ζώνης του Σένγκεν, χωρίς την άδεια της ανακριτικής αρχής.

Πηγή: kathimerini.gr

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις