Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Εύα Καϊλή: Η συνομιλία για το στικάκι που αποκάλυψαν οι βελγικοί «κοριοί» στο τηλέφωνο της φυλακής

Εύα Καϊλή: Η συνομιλία για το στικάκι που αποκάλυψαν οι βελγικοί «κοριοί» στο τηλέφωνο της φυλακής
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Όσο η Εύα Καϊλή ήταν στη φυλακή, οι βελγικές αρχές φέρονται να παρακολουθούσαν τα τηλεφωνήματά της και συγκεκριμένα από τις 24/12/22 μέχρι και τις 8/1/23.

Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύουν οι εφημερίδες La Reppublica και Le Soir τα περισσότερα τηλεφωνήματα της Καϊλή, έγιναν στην αδερφή της Μανταλένα αλλά και τον πατέρα της.

Συγκεκριμένα, οι Βέλγοι που ήταν υπεύθυνοι για τις τηλεφωνικές παρακολουθήσεις της Καϊλή, στην φυλακή, ανέφεραν ότι στις 24 Δεκεμβρίου, λίγο μετά τη σύλληψή της δηλαδή «η Εύα έχει καταρρεύσει από την καταστροφή που έχει υποστεί, αισθάνεται ντροπή. Η αδερφή της την παρηγορεί και τη διαβεβαιώνει ότι θα ξεχαστούν γρήγορα».

Στις 26 Δεκεμβρίου, σε νέα επικοινωνία με την αδερφή της «η Εύα σκέφτεται να νοικιάσει διαμέρισμα στο Κολωνάκι για να έχει ένα έσοδο. Η Μανταλένα σκέφτεται να τερματίσει τη λειτουργία της εταιρείας της» σύμφωνα με τον Βέλγο που περιγράφει το τηλεφώνημα.

Στις 8 Ιανουαρίου πια, σε μία άλλη συνομιλία της Εύας Καϊλή με την αδερφή της «η Εύα Καϊλή δίνει οδηγίες στην αδερφή της να πάρει κάποια USB, δίπλα από τον καθρέφτη» τα οποία η ίδια τα θεωρεί σημαντικά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις