Πολιτική

Εύα Καϊλή και Φραντσέσκο Τζόρτζι μένουν μαζί – Αίτημα για κατάργηση των περιοριστικών όρων που της έχουν επιβληθεί

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μαζί με τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζόρτζι μένει η Εύα Καϊλή ενώ έχει ήδη υποβληθεί αίτημα στις αρχές να καταργηθούν οι περιοριστικοί όροι που της έχουν επιβληθεί. 

«Η κυρία Καϊλή δεν συμμετείχε σήμερα στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου λόγω προσωπικού κωλύματος. Τις επόμενες μέρες θα επανέλθει στα καθήκοντά της» αναφέρουν σε κοινή δήλωσή τους οι συνήγοροι της Ελληνίδας ευρωβουλευτού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Σβεν Μαρί.

Όπως επισημαίνουν «έχει κινηθεί η νομική διαδικασία για να καταργηθούν οι περιοριστικοί όροι, ιδιαίτερα της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, γιατί επιθυμεί να συμμετέχει στις συνεδριάσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο».

«Με διάταξη του ανακριτή έχει επιτραπεί στον σύντροφό της Φρατζέσκο Τζιόρτζι να διαμένει στην κοινή κατοικία» καταλήγει η δήλωση των δύο δικηγόρων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καρυστιανού κατά Μητσοτάκη για ΝΑΤΟ και ελληνοτουρκικά: «Σιωπή» απέναντι στην αναβάθμιση της Τουρκίας
Η πρόεδρος της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» κατηγορεί τον πρωθυπουργό για μη άσκηση βέτο και κάνει λόγο για στάση που, όπως υποστηρίζει, δεν υπερασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα
Μαρία Ιουστινιανού
«Σφάχτηκαν» on air Παππάς – Αντωνοπούλου: «Ξέχασε να δηλώσει 1 εκατ. ο Ανδρουλάκης» – «Κατηγορείται ο Τσίπρας ότι τα έπαιρνε, θα κάνει μήνυση;»
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συγκρούστηκε σε υψηλούς τόνους με το στέλεχος της ΕΛΑΣ, προκαλώντας την έντονη παρέμβαση του Νίκου Στραβελάκη
Πέτρος Παππάς και Μαριζέτα Αντωνοπούλου
Μητσοτάκης: Οι πιλότοι μας θα αρχίσουν μέσα στο 2027 να εκπαιδεύονται στα ελληνικά F-35 – Ιστορική ανορθογραφία το casus belli
Ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέα εποχή» στο ΝΑΤΟ, απέκλεισε αποχώρηση των ΗΠΑ και έστειλε μήνυμα για τα F-35, υπενθυμίζοντας τα νομικά εμπόδια για την Τουρκία
Κυριάκος Μητσοτάκης, Σύνοδος Κορυφής ΝΑΤΟ στην Άγκυρα 16
«Πυρά» Χατζηβασιλείου κατά Νταβούτογλου: «Η Τουρκία να αποδεχθεί την πραγματικότητα, στην Κύπρο έχει γίνει παράνομη εισβολή»
Μιλώντας στο συνέδριο του Economist Impact, ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας υποστήριξε ότι η παρουσία της χώρας του στο νησί είναι «δίκαιη» και στηρίζεται στο διεθνές δίκαιο
Τάσος Χατζηβασιλείου και Αχμέτ Νταβούτογλου 6