Πολιτική

Εύα Καϊλή – Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Ο Παντσέρι συμφώνησε με τις αρχές και μετά την κατηγόρησε ψευδώς

«Ο Αντόνιο Παντσέρι μίλησε και είμαι βέβαιος ότι κατηγόρησε, ψευδώς, την κυρία Καϊλη» δηλώνει στην La Stampa ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σχετικά με τις εξελίξεις γύρω από το Qatar Gate.

“Μετά τη συμφωνία του με τη βελγική δικαιοσύνη ο Αντόνιο Παντσέρι μίλησε και είμαι βέβαιος ότι κατηγόρησε, ψευδώς, την κυρία Καϊλη”, δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστήριξε πως η πελάτισσά του υπέστη ” βασανιστήρια” στη φυλακή.

Παράλληλα, σύμφωνα με την La Stampa, πρόσθεσε πωψς «είναι ένα βελγικό νομικό παράδοξο, το ότι σε εγκληματίες που ομολογούν και μετανοούν, απονέμεται χάρη, ενώ όσοι μάχονται για την αθωότητά τους βρίσκονται στη φυλακή και υποσκάπτεται το τεκμήριο της αθωότητάς τους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύγκρουση Καιρίδη με Γερουλάνο και Γιαννούλη για υποκλοπές και ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η ΝΔ είναι άτεγκτη στα ζητήματα διαφθοράς»
Σε υψηλούς τόνους αντιπαρατέθηκαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, με τους κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους της αντιπολίτευσης να κάνει λόγο για προσπάθεια συγκάλυψης και υπεκφυγής από την κυβέρνηση
Δημήτρης Καιρίδης
Αυτεπάγγελτη δικογραφία σε βάρος της Ζωής Κωνσταντοπούλου, για τα βίντεο από τη δίκη των Τεμπών
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας δήλωσε ότι ζήτησε ενημέρωση από την εισαγγελέα υπηρεσίας στο Πρωτοδικείο Λάρισας και έλαβε τη διαβεβαίωση πως «δεν υφίσταται καμία δίωξη» εναντίον της
Ζωή Κωνσταντοπούλου
46