Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Εύα Καϊλή: Το τηλεφώνημα στον Δημητρακόπουλο και η απογοήτευση – Οι επόμενες κινήσεις της

Εύα Καϊλή: Το τηλεφώνημα στον Δημητρακόπουλο και η απογοήτευση – Οι επόμενες κινήσεις της

Με απόφαση των δικαστικών αρχών, η Εύα Καϊλή θα παραμείνει στην φυλακή για τουλάχιστον άλλους δύο μήνες, για το σκάνδαλο του Qatar Gate.

Η Εύα Καϊλή, που έχει συλληφθεί μετά τις αποκαλύψεις στα πλαίσια του Qatar Gate και το χρηματισμό Ευρωβουλευτών, απογοητεύτηκε από την απόφαση.

Συγκεκριμένα, η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ Ειρήνη Ζαρκαδούλα ανέφερε πως η Εύα Καϊλή επικοινώνησε με τον συνήγορό της Μιχάλη Δημητρακόπουλο το βράδυ της Πέμπτης, την ώρα που εκείνος δειπνούσε με δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες.

Ο δικηγόρος της είπε ότι δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση εισαγγελίας, αλλά αξιόπιστη πηγή ανέφερε ότι θα εξακολουθήσει η προσωρινή κράτηση.

Η κ. Καϊλή απογοητεύτηκε μιας και πίστευε πως μπορεί να αφεθεί ελεύθερη, αφού θεώρησε πως η διαδικασία πήγε πολύ καλά και εθίγησαν και θέματα που αφορούσαν την ουσία της υπόθεσης , αλλά και πως αποδομήθηκε εντελώς η αξιοπιστία του Παντσέρι και των καταγγελιών.

Σήμερα αναμένεται να ασκηθεί έφεση, η οποία πρέπει να εξεταστεί μέσα σε 15 μέρες. Έφεση θα καταθέσει και ο Μαρκ Ταραμπέλα,που επίσης θα συνεχίσει να κρατείται αλλά όχι ο Αντόνιο Παντσέρι.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις