Τρίτη, 7 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ευκλείδης Τσακαλώτος για προγεννητική αγωγή: Θα σας μαλώσω που κατεβάσατε το βίντεο

Ευκλείδης Τσακαλώτος για προγεννητική αγωγή: Θα σας μαλώσω που κατεβάσατε το βίντεο

Παρά την ανάκληση βίντεο που αναπαράγουν τη θεωρία του αγέννητου παιδιού στα σχολεία μετά τις  αντιδράσεις στα social media, το θέμα επανέφερε μιλώντας στη Βουλή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Συγκεκριμένα ο κύριος Τσακαλώτος, ανέφερε:

«Από το πρωί μου λένε όλοι ότι είμαι 80 χρονών. Ξέρετε γιατί μου λένε καλώς τον 80άρη; Γιατί το βίντεο που βάλατε λέει ότι η στιγμή της σύλληψης, είναι όταν η μητέρα αποφασίζει ότι θέλει να κάνει παιδιά. Η μητέρα μου ήθελε παιδί πριν από 20 χρόνια (από τη γέννηση)…».

Και ο κύριος Τσακαλώτος συνέχισε: «Να σας μαλώσω που το κατεβάσατε αυτό το βίντεο. Ήταν συμβολή στην αίσθηση που έχουν οι Έλληνες για το χιούμορ. Το συγκρίνω με Αριστοφάνη και Σαίξπηρ».

Click4More: Νίκη Κεραμέως για Προγεννητική Αγωγή στα σχολεία: Το πρόγραμμα ανακλήθηκε με δική μου παρέμβαση

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, η οποία απάντησε μεταξύ άλλων ότι «Έκανα παρέμβαση προκειμένου η έγκριση του προγράμματος αυτού να ανακληθεί και καλώς ανακλήθηκε. Αυτά τα προγράμματα είναι παράλληλες δράσεις. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η πρώτη που θέσπισε πλήρες οριζόντιο πρόγραμμα σεξουαλικής αγωγής. Εσείς τι κάνατε; Αυτό το ζήτημα απασχολεί κι εμένα πολύ προσωπικά».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις