Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ευρωεκλογές 2019: Έρχονται οι… τελευταίοι ευρωβουλευτές της ΝΔ

Ευρωεκλογές 2019: Έρχονται οι… τελευταίοι ευρωβουλευτές της ΝΔ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται σήμερα σε Πάρο και Νάξο, αλλά εντός της ημέρας είναι εξαιρετικά πιθανό ν’ ανακοινωθούν τα τρία ονόματα που θα κλείσουν το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις ευρωεκλογές.

Έτσι, την ερχόμενη Κυριακή, στην εκδήλωση που θα γίνει στον «Ελληνικό Κόσμο», ο πρόεδρος της ΝΔ θα παρουσιάσει τους 42 υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματός του που θα έχουν γίνει ήδη γνωστοί. Τις άμεσες εξελίξεις, άλλωστε, πυροδότησε η δήλωση του Γιώργου Αμυρά περί παραίτησής του από τη Βουλή και μη χρήσης της περίφημης «τροπολογίας Κουντουρά» που αίρει το ασυμβίβαστο βουλευτή και υποψήφιου ευρωβουλευτή.
Ο έως και σήμερα ανεξάρτητος βουλευτής – που είχε εκλεγεί με το Ποτάμι, στο οποίο «επιστρέφει» η έδρα του – θα είναι έτσι ο μοναδικός άνδρας που θα συμπληρώσει το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Λόγω της υποχρεωτικής ποσόστωσης, οι άλλες δύο θέσεις θα καλυφθούν από γυναίκες υποψηφίους. Η πρώτη, όπως έχει ήδη γράψει το newsit.gr, φαίνεται πως θα είναι η δημοσιογράφος Βίκυ Φλέσσα.
Σε ό,τι αφορά το τελευταίο όνομα, θα είναι… έκπληξη, καθώς δεν έχει διαρρεύσει έως σήμερα. Δεν θα είναι πολιτικό πρόσωπο, ωστόσο λέγεται πως είναι γνωστό όνομα, δίχως πάντως να προσδιορίζεται ποια είναι ακριβώς η ενασχόλησή της, ώστε να αποκαλυφθεί η ταυτότητά της.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις