Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ευρωεκλογές 2019: Η Μυρσίνη Λοΐζου για το γεύμα Τσίπρα στους υποψήφιους ευρωβουλευτές

Ευρωεκλογές 2019: Η Μυρσίνη Λοΐζου για το γεύμα Τσίπρα στους υποψήφιους ευρωβουλευτές

Πολύς λόγος έχει γίνει από το μεσημέρι του Σαββάτου (15.03.2019) όταν έγινε γνωστό πως ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τους 16 πρώτους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Κυρίως για το τί… φαγώθηκε. Η Μυρσίνη Λοΐζου ανέλαβε να… απαντήσει.

«Δεν φάγαμε κανονικά, κάτι τσιμπήσαμε» τόνισε, γελώντας, η Μυρσίνη Λοΐζου το βράδυ της Κυριακής, κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο κανάλι Kontra. Όπως τόνισε, το γεύμα από τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου έγινε για να γνωριστούν οι πρώτοι 16 υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Το τραπέζι στρώθηκε στη βεράντα του Μεγάρου Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό να υποδέχεται τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τον γραμματέα του κόμματος Πάνο Σκουρλέτη και τους υπουργούς Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη και Χριστόφορο Βερναρδάκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν ο… πρώτος που ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media φωτογραφίες από το γεύμα με τους υποψηφίους ευρωβουλευτές στο Μαξίμου.

Post έκανε και η Μυρσίνη Λοΐζου, ανεβάζοντας μια selfie με τον πρωθυπουργό, κι άλλη μια με τον Χριστόφορο Βερναρδάκη και την ανθυποψήφιά της Ιωάννα Κοντούλη.

Ο πρωθυπουργός και οι καλεσμένοι του πέρασαν χαλαρές στιγμές, με την ηλιόλουστη μέρα να “απαιτεί”, άλλωστε, χαλαρή συζήτηση.

Δεν ήταν λίγοι, πάντως, όσοι κριτίκαραν αρνητικά τον Αλέξη Τσίπρα για το γεγονός πως κάλεσε τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μαξίμου και όχι σε κάποιο μαγαζί.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις