Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Ευρωεκλογές 2019 – Καιρίδης: “Eκτελούν πολιτικά συμβόλαια εξόντωσης στελεχών και προσώπων της ΝΔ”!

Καιρίδης

Σκληρή απάντηση έδωσε ο καθηγητής διεθνών σχέσεων Δημήτρης Καιρίδης σε δημοσιεύματα για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις Ευρωεκλογές 2019.

Αναφορικά με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “Δημοκρατία” της 9ης Απριλίου και σχετικά με τις Ευρωεκλογές 2019 ο κ. Καιρίδης επισημαίνει σε γραπτή δήλωσή του τα εξής:

Η εθνική συνείδηση και το πατριωτικό μου φρόνημα είναι καταγεγραμμένα στον καθημερινό δημόσιο λόγο μου και στα πανεπιστημιακά έδρανα, συγγράμματα και ευρύτερες παρεμβάσεις μου. Δεν μπορεί να κριθεί από έντυπα, που, με τη μέθοδο της συστηματικής διαστρέβλωσης, εκτελούν πολιτικά συμβόλαια εξόντωσης στελεχών και προσώπων της ΝΔ. Δεν περιμένω τίποτα διαφορετικό από όσους διαπιστωμένα έχουν μετατρέψει τον δημοσιογραφικό λόγο σε έκφραση λασπολογίας και φίμωσης πολιτικών προσώπων.

Συνεχίζω, όπως έχω υποχρέωση, πιο αποφασιστικά και αταλάντευτος την προσπάθεια μου για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται στην πατρίδα μας. Η δε συμμετοχή μου στη μάχη των ευρω-εκλογών συνδέεται με την υπεράσπιση μιας ευημερούσας, φιλελεύθερης και ισότιμης Ελλάδας σε μια ισχυρή Ευρώπη που προστατεύει τους αδύναμους και υπηρετεί τα εθνικά μας συμφέροντα.

Καθένας μπορεί να βρει τα γραπτά μου έντυπα και, μαζί με τα βίντεο των ομιλιών μου, στο διαδίκτυο.

Δημήτρης Καιρίδης

Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων

Υποψήφιος Ευρωβουλευτής

Νέα Δημοκρατία

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις