Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019 – Καμίνης: «Πρέπει να απαλλαγούμε από τον λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ»

“Στην Ελλάδα, είμαστε οι πρώτοι που κάναμε τον λαϊκισμό κυβέρνηση, το 2015, και πρέπει να είμαστε οι πρώτοι που θα απαλλαγούμε από αυτόν” δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης.

Ο κ. Καμίνης τόνισε ότι τα μηνύματα που λαμβάνει από όλη τη χώρα είναι πως το Κίνημα Αλλαγής πάει για διψήφιο ποσοστό στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

“Είμαστε το μόνο κόμμα που έχει δυναμική” σημείωσε ο κ. Καμίνης, επισημαίνοντας ότι “είναι μεγάλης σημασίας συμβολισμός να μην είναι στην 3η θέση το κόμμα-συμμορία της Χρυσής Αυγής”.

«Κάθε αίθουσα πια αποδεικνύεται μικρή για να χωρέσει την απόφασή μας να κάνουμε την παράταξή μας μεγάλη ξανά», ανέφερε κ. Καμίνης με αφορμή τις πρόσφατες ομιλίες που πραγματοποίησε σε Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα και συνέχισε λέγοντας πως “Η παράταξη των μεγάλων μεταρρυθμίσεων θα λάβει τη θέση που της αρμόζει στις 26 Μαΐου κι αυτό, περνά μέσα από την ήττα αυτών που επιβουλεύονται τον χώρο που κατέχουμε”.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και μέλος του Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής άσκησε αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση για την έλλειψη πολιτικής βούλησης ώστε να διασφαλισθεί το δικαίωμα των πολιτών στην ασφάλεια, σημειώνοντας ότι “αφού δεν υιοθετείται η προοδευτική ατζέντα της πρόληψης, τότε δεν είναι καθόλου απίθανο να έρθει από συντηρητικές δυνάμεις η πιο αυστηρή καταστολή”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Μετωπική» στη Βουλή για την τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη: Δεν σβήνονται τα ονόματα θυμάτων των Τεμπών, αλλά δεν θα επιτραπεί να γραφούν ξανά
Με την ψήφιση της τροπολογίας σήμερα, περνά πλέον στην αρμοδιότητα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας η συντήρηση, η φροντίδα και η ανάδειξη του Μνημείου και του περιβάλλοντα χώρου
Το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη 70
Ένταση on air με τη Σοφία Βούλτεψη – «Μπορεί ένας νόμος να μην μας αρέσει γιατί είναι σκληρός αλλά η εφαρμογή των νόμων είναι για όλους»
«Οι συγγενείς των θυμάτων πρέπει να σεβαστούν τον νόμο γιατί αλλιώς πως θα ζητήσουν να εφαρμοστεί ο νόμος στο δικαστήριο;», διερωτήθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Σοφία Βούλτεψη
16
Χρυσοχοΐδης σε Κωνσταντοπούλου: «Μας λέτε για “γνωστούς-άγνωστους”, χρόνια τώρα, καλλιεργώντας θεωρίες συνωμοσίας»
«Είναι πάρα πολύ παραβατικοί, και είναι πολύ δραστήριοι στο να προκαλούν ζημιές σε βάρος των πολιτών, είτε των περιουσιών τους, μέχρι το να ζημιώνουν το δικαίωμα του συνέρχεσθαι»
Μιχάλης Χρυσοχοϊδης
Δημοσκόπηση MARC: Προβάδισμα 16,5% για τη ΝΔ – Ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να εκφράσει καλύτερα την Κεντροαριστερά
Το μεγαλύτερο κόστος για την κυβέρνηση, οι πολίτες θεωρούν ότι έχει η ακρίβεια ενώ ακολουθούν τα Τέμπη και ο ΟΠΕΚΕΠΕ - Πρώτος ως καταλληλότερος για πρωθυπουργός παραμένει ο Κυριάκος Μητσοτάκης
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
104
Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη: Ο καθαρισμός και η συντήρηση στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας – Αναλυτικά η τροπολογία
«Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας λαμβάνει όλα τα αναγκαία μέτρα για τη συντήρηση, τη φροντίδα και την ανάδειξη του Μνημείου και του χώρου είτε με ίδια μέσα, είτε μέσω ανάθεσης σχετικών συμβάσεων»
Μνημείο Άγνωστου Στρατιώτη 19