Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019 – Καμμένος: Η Κουντουρά πλήρωσε για να βγαίνει πρώτη στις δημοσκοπήσεις

Ο ανένδοτος που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και την Έλενα Κουντουρά δεν λέει να κοπάσει. Ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε την υποψήφια, με τον ΣΥΡΙΖΑ, ευρωβουλευτή ότι πλήρωσε με κονδύλια του υπουργείου Τουρισμού για να βγαίνει πρώτη στις δημοσκοπήσεις!

Ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (10.05.2019) στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ κατήγγειλε ότι η Έλενα Κουντουρά χρησιμοποίησε χρήματα του υπουργείου Τουρισμού για να πληρώσει εταιρίες δημοσκοπήσεων ώστε να την εμφανίζουν πρώτη στις προτιμήσεις ενόψει ευρωεκλογών!

[read4more]

«Πλήρωνε τις εταιρίες δημοσκοπήσεων ως υπουργός Τουρισμού, 30αρια και 40αρια, με κονδύλια του υπουργείου. Θα τη δείτε πρώτη σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Αλλοίμονο, αν πληρώνεις 30αρια και 40αρια στις εταιρίες δημοσκοπήσεων…» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας πως τα στοιχεία που διαθέτει «θα τα βγάλω την άλλη εβδομάδα». (Σ.Σ. το επίμαχο σημείο στο 14.55 του video που ακολουθεί)

Παραδέχτηκε μάλιστα ότι και ο ίδιος έχει πληρώσει εταιρία δημοσκοπήσεων, 5.000 ευρώ. «Πλήρωσα μια φορά, με έβγαλε πρώτο και βγήκα έβδομος», είπε, προσθέτοντας πως αυτό έγινε νόμιμα.

Επανέλαβε ότι απόψε δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ενώ μιλώντας για τον Παύλο Πολάκη είπε πως τον αγαπάει και τον εκτιμάει αλλά τα λεγόμενά του και τα όσα γράφει στο Facebook είναι «πολύ πάνω από το politically correct». Σχολιάζοντας τη σφοδρότατη σύγκρουση, την περασμένη Τετάρτη, ανάμεσα σε Τσίπρα και Μητσοτάκη στη Βουλή, είπε πως η αντιπαράθεση γίνεται γιατί «κανείς δεν θέλει να μιλήσει για τις ευρωεκλογές. Πρόσθεσε δε ότι «το κότερο έβλαψε τον Τσίπρα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης για ραντεβού Μητσοτάκη με αγρότες: Το θέμα αυτό δεν είναι στα χέρια μας, έχουμε τις δικές μας προτάσεις
«Οι προτάσεις μας είναι 7 λεπτά η κιλοβατώρα, για 5 χρόνια, για να υπάρχει χαμηλό κόστος παραγωγής, 5 ευρώ το πάγιο και 120 δόσεις γιατί τα χρέη είναι πολλά»
Επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη στη Δυτική Μακεδονία
Κυριάκος Μητσοτάκης σε πολίτες στο Μοσχάτο: Να είστε προσεκτικοί σε όσα ακούτε και όσα σας υπόσχονται κάποιες «σειρήνες»
«Τους πειραματισμούς με τον λαϊκισμό η χώρα τούς πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν και πιστεύω ότι αυτά τα διδάγματα έχουν γίνει μαθήματα για τους πολίτες»
Περιοδεία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μοσχάτο και συνομιλία με πολίτες
6
«Πονοκέφαλος» στο στρατόπεδο Τσίπρα για το κόμμα Καρυστιανού – Πώς επηρεάζονται οι εκλογικές δεξαμενές του πρώην πρωθυπουργού
Παρά την έντονη δημοσιότητα που συνοδεύει τις κινήσεις του Αλέξη Τσίπρα, τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων δεν επιβεβαιώνουν τη δυναμική που προσδοκούσε
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας 17