Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έστειλε τον ΣΥΡΙΖΑ «στα αποδυτήρια»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης απέρριψε την πρόταση να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με το κυβερνών κόμμα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τέλος στην έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών περί υποψηφιότητάς του στις Ευρωεκλογές του Μαΐου με τον ΣΥΡΙΖΑ, έβαλε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ, με δήλωσή του στα «Παραπολιτικά» ήταν κατηγορηματικός: «Δεν συμμετέχω σε πολιτικά δρώμενα, παρά μόνο σε αθλητικά», είπε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Υπενθυμίζεται πως απόψε συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ όπου εκεί αναμένεται να εγκριθούν και τα επόμενα δεκαπέντε ονόματα τα οποία θα συμπεριληφθούν στο ευρωψηφοδέλτιο. Μέσα στην ημέρα ή το αργότερο αύριο θα δοθεί την δημοσιότητα ο νέος κατάλογος με τους υποψηφίους ευρωβουλευτές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μετά του Αγίου Πνεύματος οι αποφάσεις Μητσοτάκη για τον νέο γραμματέα της ΝΔ – Ανοιχτό αν θα είναι βουλευτής ή εξωκοινοβουλευτικός
Στην Πειραιώς κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους για το πρόσωπο που θα αναλάβει τον συντονισμό του κομματικού μηχανισμού ενόψει των εκλογών του 2027
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συνέδριο της ΝΔ