Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έστειλε τον ΣΥΡΙΖΑ «στα αποδυτήρια»

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης απέρριψε την πρόταση να είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με το κυβερνών κόμμα.

Τέλος στην έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών περί υποψηφιότητάς του στις Ευρωεκλογές του Μαΐου με τον ΣΥΡΙΖΑ, έβαλε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ, με δήλωσή του στα «Παραπολιτικά» ήταν κατηγορηματικός: «Δεν συμμετέχω σε πολιτικά δρώμενα, παρά μόνο σε αθλητικά», είπε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Υπενθυμίζεται πως απόψε συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ όπου εκεί αναμένεται να εγκριθούν και τα επόμενα δεκαπέντε ονόματα τα οποία θα συμπεριληφθούν στο ευρωψηφοδέλτιο. Μέσα στην ημέρα ή το αργότερο αύριο θα δοθεί την δημοσιότητα ο νέος κατάλογος με τους υποψηφίους ευρωβουλευτές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στις αβάσιμες κατηγορίες για λογοκλοπή στο βιβλίο του «Ρώμη» - «Πόσο δειλά ανθρωπάκια είναι αυτοί που μας βρίζουν»
Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπέβαλε ήδη μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση στον λογαριασμό στο X που έκανε αυτή την κατηγορία
Άδωνις Γεωργιάδης 6
Αποστολάκη εναντίον Παπαχλιμίντζου για τα μπλόκα των αγροτών: «Δεν μου αρέσει η ερώτηση, είναι παγίδευση» – «Σεβαστό να μη θέλετε να απαντήσετε»
Με έκπληξη ο δημοσιογράφος άκουσε την κ. Αποστολάκη να του λέει πως η ερώτησή του δεν της αρέσει και δεν την αποδέχεται
H Μιλένα Αποστολάκη 30