Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Οι ΑΝΕΛ… ψάχνουν υποψήφιους ευρωβουλευτές!

Με τις ευρωεκλογές να είναι... προ των πυλών, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έβγαλαν... αγγελία για υποψηφίους "υπό την σκέπη" του κόμματος του Πάνου Καμμένου!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι ευρωεκλογές θα γίνουν στις 26 Μαίου του 2019 κι ενώ τα περισσότερα κόμματα έχουν ήδη ανακοινώσει τους περισσότερους υποψηφίους, οι ΑΝΕΛ κάνουν… την διαφορά και καλούν κάθε ενδιαφερόμενο να δηλώσει συμμετοχή!

Οι ΑΝΕΛ και η… αγγελία για τις ευρωεκλογές

Με ανακοίνωσή τους, λοιπόν, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφέρουν:

“Σε λίγες μέρες κλείνουμε το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές. Υποψήφιοί μας είναι ήδη σημαντικοί Έλληνες από όλους τους χώρους και όλους τους τόπους της Ελλάδας μας.

Όπως και στις Ευρωεκλογές του 2014 καλούμε κοντά μας νέους και νέες υποψηφίους, ιδιαίτερα ανέργους με ευρωπαϊκές σπουδές, που συμφωνούν με την ιδρυτική μας διακήρυξη, διατεθειμένους να γυρίσουμε μαζί όλη την Ελλάδα και να εκπροσωπήσουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στην Ευρωβουλή.

Για να αλλάξουμε την Ευρώπη, όπου κυριαρχούν οι φωνές μόνο των ισχυρών χωρών και όσων επιθυμούν την κατάργηση των εθνών – κρατών, σε μια Ευρώπη της ισότητας και της αλληλεγγύης, όπου κάθε χώρα θα κρατήσει την εθνική της ταυτότητα και η φωνή της θα έχει την ίδια αξία, την ίδια ισχύ με κάθε άλλη μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στείλτε τα βιογραφικά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση ypopsifiotites@anexartitoiellines.gr και ξεκινούμε για να αλλάξουμε την Ευρώπη στο όραμά μας”.

Όσοι πιστοί, λοιπόν… προσέλθετε στους ΑΝΕΛ και ποιος ξέρει, μπορεί να συμπεριληφθείτε στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος του Πάνου Καμμένου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για συνέντευξη Τσίπρα: «Η δεύτερη φορά δεν θα είναι αλλιώς, θα είναι επιστροφή στις περιπέτειες»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγορεί τον πρώην πρωθυπουργό ότι υπόσχεται παροχές αγνοώντας τους δημοσιονομικούς κανόνες και ζητά καθαρές απαντήσεις για τα «6 δισ.»
Παύλος Μαρινάκης 5
Αλέξης Τσίπρας: «Αν χρειαστεί, δεύτερες εκλογές για καθαρή εντολή» – «Ρεζερβέ θέσεις δεν υπάρχουν για κανέναν»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ «μάζεψε» τις τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος περί φορολόγησης του πλούτου, ξεκαθαρίζοντας ότι η αναδιανομή δεν θα γίνει «με τη φορολόγηση της πισίνας», αλλά μέσω ειδικής εισφοράς για το 1% των πολύ πλούσιων και τις μεγάλες επιχειρήσεις
Αλέξης Τσίπρας
44