Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ευρωεκλογές 2019 – Σκουρλέτης: Θέλουμε μεγάλη και καθαρή νίκη

Ευρωεκλογές 2019 – Σκουρλέτης: Θέλουμε μεγάλη και καθαρή νίκη

Ταυτιζόμαστε με τη Νέα Δημοκρατία ότι οι ευρωεκλογές θα έχουν τη μορφή δημοψηφίσματος. Θέλουμε μια μεγάλη και καθαρή νίκη είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε με αφορμή την πανελλαδική συνάντησης της Προοδευτικής Συμμαχίας που θα γίνει το Σάββατο (06.04.2019).

Εκτός από τις ευρωεκλογές, ο Πάνος Σκουρλέτης αναφέρθηκε ακόμα στα επεισόδια που γίνονται στη Βόρεια Ελλάδα εναντίον στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας ότι αυτοί που υποθάλπτουν αυτά τα φαινόμενα, εισέπραξαν τις συνέπειές τους, όπως πρόσφατα ο κ. Μητσοτάκης στη Βέροια.

Κάνοντας δε αυτοκριτική είπε ότι θα έπρεπε να έχουν ενημερώσει καλύτερα τον ελληνικό λαό πριν από τη Συμφωνία, εξαιτίας όμως της συμμετοχής των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση δεν μπόρεσαν να το πράξουν την κατάλληλη στιγμή.

Ο γραμματέας του κόμματος επέμεινε ακόμα ότι η ατμόσφαιρα στη Βόρεια Ελλάδα για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι έτσι όπως την παρουσιάζουν κάποια μέσα, τα οποία πολλές φορές παραποιούν τα γεγονότα.

Η συνέντευξη Τύπου ενόψει της πανελλαδικής συνάντησης της Προοδευτικής Συμμαχίας, που το Σάββατο 6 Απριλίου στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου, δόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο ξενοδοχείο Wyndham.

Η συνέντευξη δόθηκε από τον γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, τον βουλευτή Σπύρο Δανέλλη, τον εκπρόσωπο της Ακτιβιστικής Κίνησης Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, Θοδωρή Δουλεμπέκη, την πρώην Οργανωτική Γραμματέα της ΑΔΕΔΥ, Τάνια Καραγιάννη και τον εκπρόσωπο της Γέφυρας, Αντώνη Λιάκο και την εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγγου.

Το παρόν έδωσαν προσωπικότητες του προοδευτικού χώρου και εκπρόσωποι πρωτοβουλιών και κινήσεων, μεταξύ των οποίων η  Κοινωνική Συμφωνία, η Σοσιαλιστική Πρωτοβουλία, η Ενωτική Κίνηση Ευρωπαϊκής Αριστεράς, η Χάρτα 19, το Δίκτυο Αριστερών Δημοκρατών και το Σοσιαλιστικό Πατριωτικό Κίνημα.

Παραβρέθηκαν οι: Μενέλαος Γκίβαλος, Νίκος Μουζέλης, Γιάννης Ραγκούσης, Μαρία Ρεπούση, Παναγιώτης Παναγιώτου, Χρήστος Μαχαίρας, Μιχάλης Σομπατακάκης, Θανάσης Παπαχριστόπουλος

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις