Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Υποψήφιος ξανά με το ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης

Εκ νέου υποψήφιος στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019 θα είναι ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Η υποψηφιότητά του οριστικοποιήθηκε στη συνάντησή του με την Φώφη Γεννηματά.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Δίνουμε τη μάχη απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές από όποιον και αν εκφράζονται” δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης, μετά το απογευματινό ραντεβού με την κ. Γεννήματα, όπου και συμφώνησαν να είναι εκ νέου υποψήφιος στις Ευρωεκλογές .

Αμέσως μετά τη συνάντηση, η Φώφη Γεννηματά δήλωσε:

“Δίνουμε μια μεγάλη μάχη και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, για να σηκώσουμε ξανά ψηλά τη σημαία της προοδευτικής παράταξης. Δίνουμε τη μάχη, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, απέναντι στον φασισμό και στον λαϊκισμό. Δίνουμε τη μάχη απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές από όποιον και αν εκφράζονται, παλιά και νέα δεξιά. Από τις εκλογικές αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας θα βγούμε κερδισμένοι. Το πιστεύουμε και θα το καταφέρουμε”.

Fwfi Gennimata Nikos Androulakis

Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε:

“Αυτές οι ευρωπαϊκές εκλογές αποτελούν διπλή πρόκληση στην προσπάθεια που καταβάλλει η παράταξή μας απέναντι στα τείχη της μισαλλοδοξίας και του διχασμού που σηκώνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Η Ευρώπη χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε την καθαρή και ισχυρή φωνή της Σοσιαλδημοκρατίας.

Από τη μια μεριά βρίσκονται το Λαϊκό Κόμμα στο οποίο ανήκουν ο Όρμπαν και ο Ταγιάνι, του οποίου οι χθεσινές (σ.σ. Τετάρτη 13.3.2019) ακραίες δηλώσεις είναι αποκαλυπτικές για τον χαρακτήρα της Ευρωπαϊκής Δεξιάς και από την άλλη η α λα καρτ καταδίκη των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Ευρωπαϊκή Αριστερά δίνουν στον αγώνα μας χαρακτήρα προάσπισης της Δημοκρατίας, της κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Αυτόν τον αγώνα θα τον δώσουμε ενωμένοι με όλες μας τις δυνάμεις”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Οι συνεπείς επαγγελματίες θα δουν φοροελαφρύνσεις στα μέτρα της ΔΕΘ – Μακάρι να υπήρχαν τα λεφτά για 13ο και 14ο μισθό
Τη μείωση φορολογικών συντελεστών προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ,...
Ο Παύλος Μαρινάκης
17
Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 12 μονάδων της ΝΔ έναντι της ΕΛΑΣ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ – Μοιρασμένοι οι πολίτες για «εκλογές τώρα»
Στο 26,5% το ποσοστό της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου, μικρή πτώση για την ΕΛΑΣ, σταθερά τρίτο το ΠΑΣΟΚ. Το 12% των πολιτών «καλοβλέπει» ένα νέο κόμμα υπό τον Αντώνη Σαμαρά
Κάλπη, εκλογές 218