Πολιτική

Ευρωεκλογές 2019: Υποψήφιος ξανά με το ΚΙΝΑΛ ο Νίκος Ανδρουλάκης

Εκ νέου υποψήφιος στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου 2019 θα είναι ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης. Η υποψηφιότητά του οριστικοποιήθηκε στη συνάντησή του με την Φώφη Γεννηματά.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Δίνουμε τη μάχη απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές από όποιον και αν εκφράζονται” δήλωσε ο κ. Ανδρουλάκης, μετά το απογευματινό ραντεβού με την κ. Γεννήματα, όπου και συμφώνησαν να είναι εκ νέου υποψήφιος στις Ευρωεκλογές .

Αμέσως μετά τη συνάντηση, η Φώφη Γεννηματά δήλωσε:

“Δίνουμε μια μεγάλη μάχη και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, για να σηκώσουμε ξανά ψηλά τη σημαία της προοδευτικής παράταξης. Δίνουμε τη μάχη, το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα, απέναντι στον φασισμό και στον λαϊκισμό. Δίνουμε τη μάχη απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές από όποιον και αν εκφράζονται, παλιά και νέα δεξιά. Από τις εκλογικές αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας θα βγούμε κερδισμένοι. Το πιστεύουμε και θα το καταφέρουμε”.

Fwfi Gennimata Nikos Androulakis

Από την πλευρά του ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε:

“Αυτές οι ευρωπαϊκές εκλογές αποτελούν διπλή πρόκληση στην προσπάθεια που καταβάλλει η παράταξή μας απέναντι στα τείχη της μισαλλοδοξίας και του διχασμού που σηκώνουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Η Ευρώπη χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε την καθαρή και ισχυρή φωνή της Σοσιαλδημοκρατίας.

Από τη μια μεριά βρίσκονται το Λαϊκό Κόμμα στο οποίο ανήκουν ο Όρμπαν και ο Ταγιάνι, του οποίου οι χθεσινές (σ.σ. Τετάρτη 13.3.2019) ακραίες δηλώσεις είναι αποκαλυπτικές για τον χαρακτήρα της Ευρωπαϊκής Δεξιάς και από την άλλη η α λα καρτ καταδίκη των παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την Ευρωπαϊκή Αριστερά δίνουν στον αγώνα μας χαρακτήρα προάσπισης της Δημοκρατίας, της κοινωνικής Αλληλεγγύης και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης. Αυτόν τον αγώνα θα τον δώσουμε ενωμένοι με όλες μας τις δυνάμεις”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης κατά Σαμαρά: Όσοι από τον καναπέ αμφισβητούν τον πατριωτισμό της ευθύνης, πνίγονται μόνοι τους στα ήρεμα νερά
Σκληρή επίθεση του πρωθυπουργού στην αντιπολίτευση και μήνυμα εκλογικής συσπείρωσης στη ΝΔ - «Μία και μόνη Κυριακή πρέπει να φέρει την αυτοδυναμία»
Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία
103
Πυρά Φλωρίδη κατά Ανδρουλάκη για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: «Όποιος απέχει από την Ιστορία, θα βλέπει τη βελόνα να κουνιέται αλλά προς τα κάτω»
Σφοδρή επίθεση του υπουργού Δικαιοσύνης σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ - «Επιχειρεί να ακυρώσει τη διαδικασία» είπε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Γιώργος Φλωρίδης