Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024 – Δημήτρης Παπανώτας: Ψήφισα ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Καλεσμένος στον Alpha προκειμένου να σχολιάσει τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, ήταν σήμερα (09.06.2024), ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος υπήρξε υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά διεγράφη από τον Στέφανο Κασσελάκη, αποκάλυψε πως για πρώτη φορά στη ζωή του ψήφισε ΠΑΣΟΚ.

«Στην πορεία της προεκλογικής εκστρατείας, είχα τόσες αντιρρήσεις με την εικόνα που πούλησε ο κύριος Κασσελάκης και με το περιεχόμενο της ρητορικής του», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

«Όσο ήμουν υποψήφιος, δεν είχαν γίνει όλα αυτά τα λάθη, δεν υπήρχαν τα “πατρίς, θρησκεία, οικογένεια”, τα θαύματα στην κολυμπήθρα, η καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων κατά τον τρόπο που έγινε, το lifestyle στα μπουζούκια… Δεν είχαν γίνει όλα αυτά», είπε.

«Η αποπομπή μου είναι ένα ψέμα του κυρίου Κασσελάκη, το “παραίτηση” είναι η αλήθεια, που έγινε 24 ώρες πριν την αποπομπή. Το κάτω του 20% είναι μια θλιβερή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε.

«Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Ο πλέον σοβαρός πολιτικός λόγος που άκουσα ήταν του κυρίου Ανδρουλάκη και χαίρομαι που βλέπω μία νίκη του στη μάχη της Κρήτης. Για πρώτη φορά ψήφισα ΠΑΣΟΚ. Και το ΠΑΣΟΚ φέρει σοβαρή ευθύνη που πέσαμε στα βράχια. Δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με την πολιτική», κατέληξε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης για Γιώργο Μαζωνάκη: «Κανένας δε ζήτησε την αλλαγή της ώρας θανάτου – Φτάνει με τις συκοφαντίες»
«Καλώ τις ανακριτικές αρχές να ανοίξουν όλα τα τηλέφωνα του Διοικητού του Νοσοκομείου και των ιατρών που παρέλαβαν από το ΕΚΑΒ ώστε να μην αφήσουμε χώρο στις συνωμοσιολογικές θεωρίες», είπε ο υπουργός Υγείας
Ο Άδωνις Γεωργιάδης 125
Κυριάκος Μητσοτάκης: Αύξηση στο επίδομα θέρμανσης για όλες τις μορφές ενέργειας και επιδότηση diesel όλο τον Οκτώβριο
Ο πρωθυπουργός σχολιάζει τη διπλή αναβάθμιση της Ελλάδας από τους οίκους Moody’s και Scope, ενώ αναφέρεται και στη διαδικασία της συνταγματικής αναθεώρησης
Κυριάκος Μητσοτάκης 189
Η ΕΛΑΣ εδραιώνεται στη δεύτερη θέση, αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα – Η μάχη με το ΠΑΣΟΚ και οι αναποφάσιστοι
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνουν την κυριαρχία της ΕΛ.Α.Σ. στον προοδευτικό χώρο - Η πίεση στο ΠΑΣΟΚ, το ισχυρό χαρτί Τσίπρα και το δύσκολο πέρασμα από την εκλογική επιρροή στην κυβερνητική αξιοπιστία
Ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ 11
Κυριάκος Μητσοτάκης για την αναβάθμιση από Moody’s και Scope Ratings: «Η Ελλάδα – νησίδα πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας»
«Η Ελλάδα αποτελεί πλέον παράδειγμα ανθεκτικότητας, ανάπτυξης, μεταρρυθμίσεων και ταχείας μείωσης του δημόσιου χρέους», το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη
Γιώργος Μαζωνάκης 7