Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024 – Δημήτρης Παπανώτας: Ψήφισα ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Καλεσμένος στον Alpha προκειμένου να σχολιάσει τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, ήταν σήμερα (09.06.2024), ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος υπήρξε υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά διεγράφη από τον Στέφανο Κασσελάκη, αποκάλυψε πως για πρώτη φορά στη ζωή του ψήφισε ΠΑΣΟΚ.

«Στην πορεία της προεκλογικής εκστρατείας, είχα τόσες αντιρρήσεις με την εικόνα που πούλησε ο κύριος Κασσελάκης και με το περιεχόμενο της ρητορικής του», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

«Όσο ήμουν υποψήφιος, δεν είχαν γίνει όλα αυτά τα λάθη, δεν υπήρχαν τα “πατρίς, θρησκεία, οικογένεια”, τα θαύματα στην κολυμπήθρα, η καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων κατά τον τρόπο που έγινε, το lifestyle στα μπουζούκια… Δεν είχαν γίνει όλα αυτά», είπε.

«Η αποπομπή μου είναι ένα ψέμα του κυρίου Κασσελάκη, το “παραίτηση” είναι η αλήθεια, που έγινε 24 ώρες πριν την αποπομπή. Το κάτω του 20% είναι μια θλιβερή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε.

«Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Ο πλέον σοβαρός πολιτικός λόγος που άκουσα ήταν του κυρίου Ανδρουλάκη και χαίρομαι που βλέπω μία νίκη του στη μάχη της Κρήτης. Για πρώτη φορά ψήφισα ΠΑΣΟΚ. Και το ΠΑΣΟΚ φέρει σοβαρή ευθύνη που πέσαμε στα βράχια. Δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με την πολιτική», κατέληξε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ κατά Λαζαρίδη για την επίθεση στη Γιαννακοπούλου: «Να τον χαίρεται η ΝΔ – Η αξιοπιστία του είναι ανάλογη των πτυχίων του»
Η Χαριλάου Τρικούπη καταγγέλλει «χυδαία προσωπική επίθεση» του «γαλάζιου» βουλευτή και στρέφει τα πυρά της κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη - «Την ευθύνη για τον βούρκο την έχει προσωπικά»
ΠΑΣΟΚ, Γραφεία
Γεραπετρίτης για τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Δεν υπάρχει περίπτωση να εφαρμοστεί» – Τι είπε για τα 12 ναυτικά μίλια
«Άκυρο και ανυπόστατο, δεν παράγει κανένα νομικό αποτέλεσμα», ξεκαθαρίζει ο υπουργός Εξωτερικών - Η ευρωπαϊκή αντίδραση, το καλώδιο Ελλάδας - Κύπρου και η αιχμηρή απάντηση στον Αντώνη Σαμαρά
Γιώργος Γεραπετρίτης 13
Δημοσκόπηση GPO: Στο 29,4% η ΝΔ, στο 15,7% η ΕΛΑΣ, εκτός Βουλής Καρυστιανού και Συμμαχία Ελλήνων – Αυτοδύναμη κυβέρνηση θέλουν οι πολίτες
Προβάδισμα 13,7 μονάδων για τη «γαλάζια» παράταξη έναντι του κόμματος Τσίπρα, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία - Στο 10,5% η δυνητική ψήφος σε Σαμαρά
Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης 29
Προβάδισμα σχεδόν επτά μονάδων για την ΕΛΑΣ στην Αττική - Το ζητούμενο για τον Αλέξη Τσίπρα
Η δημοσκόπηση της Opinon Poll αποτυπώνει σαφή διαφορά μεταξύ Αμαλίας και Χαριλάου Τρικούπη στο Λεκανοπέδιο, τροφοδοτώντας τη συζήτηση για τους πολιτικούς συσχετισμούς στην αντιπολίτευση
O Αλέξης Τσίπρας 11