Δευτέρα, 22 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ευρωεκλογές 2024 – Δημήτρης Παπανώτας: Ψήφισα ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά στη ζωή μου»

Ευρωεκλογές 2024 – Δημήτρης Παπανώτας: Ψήφισα ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά στη ζωή μου»
Φωτογραφία: NDP Photos

Καλεσμένος στον Alpha προκειμένου να σχολιάσει τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, ήταν σήμερα (09.06.2024), ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος υπήρξε υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά διεγράφη από τον Στέφανο Κασσελάκη, αποκάλυψε πως για πρώτη φορά στη ζωή του ψήφισε ΠΑΣΟΚ.

«Στην πορεία της προεκλογικής εκστρατείας, είχα τόσες αντιρρήσεις με την εικόνα που πούλησε ο κύριος Κασσελάκης και με το περιεχόμενο της ρητορικής του», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής.

«Όσο ήμουν υποψήφιος, δεν είχαν γίνει όλα αυτά τα λάθη, δεν υπήρχαν τα “πατρίς, θρησκεία, οικογένεια”, τα θαύματα στην κολυμπήθρα, η καταγραφή των περιουσιακών στοιχείων κατά τον τρόπο που έγινε, το lifestyle στα μπουζούκια… Δεν είχαν γίνει όλα αυτά», είπε.

«Η αποπομπή μου είναι ένα ψέμα του κυρίου Κασσελάκη, το “παραίτηση” είναι η αλήθεια, που έγινε 24 ώρες πριν την αποπομπή. Το κάτω του 20% είναι μια θλιβερή ήττα του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε.

«Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Ο πλέον σοβαρός πολιτικός λόγος που άκουσα ήταν του κυρίου Ανδρουλάκη και χαίρομαι που βλέπω μία νίκη του στη μάχη της Κρήτης. Για πρώτη φορά ψήφισα ΠΑΣΟΚ. Και το ΠΑΣΟΚ φέρει σοβαρή ευθύνη που πέσαμε στα βράχια. Δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με την πολιτική», κατέληξε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις