Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024 – Φρέντι Μπελέρης: Μάχη για το πιο ταλαιπωρημένο και αδικημένο κομμάτι του ελληνισμού, την μειονότητα της Αλβανίας

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο εκλεγμένος δήμαρχος Χιμάρας, Φρέντι Μπελέρης, ανακοινώθηκε και επίσημα πως θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές.

Ο Φρέντι Μπελέρης δεν μπόρεσε να δώσει το παρών στην εκδήλωση της ΝΔ για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές και μια άδεια καρέκλα υπήρξε στο χώρο, σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού.

Στο ηχητικό μήνυμα που απέστειλε ο Φρέντι Μπελέρης αναφέρει χαρακτηριστικά πως «σήμερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μου προσέφερε τη δυνατότητα να διεκδικήσω την ψήφου του ελληνικού λαού στις ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024. Τον ευχαριστώ για αυτό αλλά πρωτίστως τον ευχαριστώ για την αμέριστη στήριξη που μου προσέφερε όλους αυτούς τους μήνες που βρίσκομαι φυλακισμένος. 

Η μάχη που δίνω δεν είναι προσωπική. Είναι μάχη για το κράτος δικαίου και τη Δημοκρατία, οι κανόνες των οποίων πρέπει να γίνονται  σεβαστοί από όλους.

Είναι μάχη για τις αξίες που πρεσβεύει η Δύση και η Ευρώπη και οι οποίες πρέπει να γίνονται σεβαστές από όσους θέλουν να ενταχθούν στη μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια.  Είναι μάχη για το πιο ταλαιπωρημένο και αδικημένο κομμάτι του ελληνισμού, την Ελληνική μειονότητα της Αλβανίας.

Τα αδέρφια μου που μετά από δεκαετίες καταπίεσης θέλουν και δικαιούνται να ζουν ελεύθερα και ειρηνικά, χωρίς φόβο, σε έναν τόπο που σέβεται τα δικαιώματα, την τιμή και τις περιουσίες τους.

Καλώ κάθε Ελληνίδα και Έλληνα να στηρίξει το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, να στηρίξει τον Πρωθυπουργό που χτίζει με αποφασιστικότητα και μεθοδικότητα μια ισχυρή και περήφανη Ελλάδα, τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Κολλημένο» στα χαμηλά το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις: Ανοίγει η συζήτηση για μεταγραφές με Τζάκρη, Κασιμάτη και Αποστολάκη
Και όλα αυτά, ενώ πυκνώνουν οι συζητήσεις και στο …μεταγραφικό επίπεδο - Την όλη κουβέντα πυροδότησε εκ νέου η παραίτηση της Θοδώρας Τζάκρη από το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη
Νίκος Ανδρουλάκης
Κασσελάκης για αποχώρηση Τζάκρη: Ο κόσμος αισθάνεται αποστροφή για τις ποδοσφαιρικές μεταγραφές γυρολόγων – Πάνω από το πτώμα μου συνεργασία με τον Τσίπρα
«Το να γίνουν οι Δημοκράτες συνιστώσα του ΠΑΣΟΚ ή να μπουν κάτω από τον Αλέξη Τσίπρα που μιλά για πατριωτικούς φόρους και τέτοιες ανοησίες, δεν αποτελεί στρατηγική μας»
Στέφανος Κασσελάκης και Θεοδώρα Τζάκρη
Το «αγκάθι» της ακρίβειας προκαλεί «πονοκέφαλο» στο Μαξίμου: Το «ορόσημο του Σεπτεμβρίου και ο «κουμπαράς» της ΔΕΘ
Ο «κουμπαράς», που υπολογίζεται στο ενάμισι και πλέον δισ. ευρώ, σχεδιάζεται να κατευθυνθεί και στους ελεύθερους επαγγελματίες και στους αγρότες - κοινωνικές ομάδες που έχουν απομακρυνθεί από τη ΝΔ
Κυριάκος Μητσοτάκης
Ανδρουλάκης: Το καλώδιο πρέπει να ολοκληρωθεί – Κάποιοι κάνουν περισσότερο επικοινωνία, παρά εργάζονται στρατηγικά για τα εθνικά μας συμφέροντα
«Ο Πρωθυπουργός διαφήμισε το καλώδιο ως ένα έργο ζωτικής στρατηγικής σημασίας. Είναι. Ξεκινάς, όμως, ένα τέτοιο έργο με την Κύπρο, χωρίς να έχεις διασφαλίσει την ολοκλήρωση του;»
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ
Δεύτερη παραίτηση από το κόμμα Κασσελάκη σε 24 ώρες: «Χαιρέτησε» και ο Μιχάλης Χουρδάκης - «Ένας κύκλος ολοκληρώθηκε»
Μετά τη Θεοδώρα Τζάκρη, την αποχώρησή του από τους Δημοκράτες ανακοίνωσε και ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, αποφεύγοντας προσωπικές αιχμές ή χαρακτηρισμούς
Μιχάλης Χουρδάκης