Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Η συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια με τη Νέα Αριστερά – Η ανάρτηση του Αλέξη Χαρίτση

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Υποψήφια με τη Νέα Αριστερά κατέρχεται στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου η διακεκριμένη συγγραφέας Μάρω Δούκα. Την ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Χαρίτσης.

Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης ανακοίνωσε μέσω Facebook την υποψηφιότητα της σπουδαίας συγγραφέως Μάρως Δούκα στις Ευρωεκλογές.

«Με μεγάλη χαρά και τιμή καλωσορίζουμε στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς τη σπουδαία μας πεζογράφο, Μάρω Δούκα», έγραψε ο κ. Χαρίτσης, συνοδεύοντας την ανάρτηση με ένα βίντεο.

 

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς είναι και οι Γιώργος Σταθάκης, Νίκος Φίλης, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Στέλιος Κούλογλου, Πέτρος Φιλίππου, Όλγα Νάσση και Μαρία Γιαννακάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δόμνα Μιχαηλίδου για τις κατασκηνώσεις του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας: «Τι είναι καλοκαίρι για τα παιδιά και λύση για τους γονείς;»
Το Υπουργείο παραχωρεί στους Δήμους τις εκτάσεις στις οποίες λειτουργούν και χρηματοδοτεί τη λειτουργία και την αναβάθμισή τους, ώστε να δίνουν στις οικογένειες πρακτική απάντηση σε μια πραγματική ανάγκη
Δόμνα Μιχαηλίδου
Τρεις κι ο κούκος στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - Εξέλεξαν γραμματέα τον Γιάννη Αμανατίδη - Αύριο η επιστροφή Πολάκη - Το Σάββατο βγάζουν νέο πρόεδρο
Πληροφορίες θέλουν οι επόμενοι βουλευτές που θα ανεξαρτητοποιηθούν είναι ο Κωνσταντίνος Μπάρκας και η Καλλιόπη Βέττα - Μέχρι στιγμής ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μείνει με 17
ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ 33