Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Η συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια με τη Νέα Αριστερά – Η ανάρτηση του Αλέξη Χαρίτση

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Υποψήφια με τη Νέα Αριστερά κατέρχεται στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου η διακεκριμένη συγγραφέας Μάρω Δούκα. Την ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Χαρίτσης.

Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης ανακοίνωσε μέσω Facebook την υποψηφιότητα της σπουδαίας συγγραφέως Μάρως Δούκα στις Ευρωεκλογές.

«Με μεγάλη χαρά και τιμή καλωσορίζουμε στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς τη σπουδαία μας πεζογράφο, Μάρω Δούκα», έγραψε ο κ. Χαρίτσης, συνοδεύοντας την ανάρτηση με ένα βίντεο.

 

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς είναι και οι Γιώργος Σταθάκης, Νίκος Φίλης, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Στέλιος Κούλογλου, Πέτρος Φιλίππου, Όλγα Νάσση και Μαρία Γιαννακάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέο «χτύπημα» Βλάχου: Κατέθεσε ερώτηση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανακύκλωση
Σχεδόν ένα 24ωρο μετά τις δηλώσεις για τον δύσκολο στόχο της αυτοδυναμίας και τα ανοίγματα στη συζήτηση περί μετεκλογικών συνεργασιών, ο βουλευτής της ΝΔ επανέρχεται με παρέμβαση προς τον πρωθυπουργό
Γιώργος Βλάχος
ΠΑΣΟΚ κατά Γεωργιάδη για καταγγελίες Σαλμά: «Κάνει πως δεν κατάλαβε, οφείλει να δώσει τεκμηριωμένες απαντήσεις»
Η Χαριλάου Τρικούπη επιμένει ότι ο υπουργός Υγείας δεν μπορεί να παραμένει στη θέση του χωρίς «καθαρές και τεκμηριωμένες απαντήσεις» για την υπόθεση Novartis
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη 8
Νέα σφοδρή σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με το ΚΚΕ: «Επαγγελματίες του κομμουνισμού με μισθό» – «Το τέλος του κατήφορου είναι ο βούρκος»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατηγόρησε τον Περισσό ότι στηρίζει τη ΝΔ όταν «βρίσκεται σε δύσκολη θέση» - «Τερατώδη ψέματα», απάντησε ο Νίκος Καραθανασόπουλος
Καραθανασόπουλος και Κωνσταντοπούλου
10