Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Η συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια με τη Νέα Αριστερά – Η ανάρτηση του Αλέξη Χαρίτση

Υποψήφια με τη Νέα Αριστερά κατέρχεται στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου η διακεκριμένη συγγραφέας Μάρω Δούκα. Την ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Χαρίτσης.

Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης ανακοίνωσε μέσω Facebook την υποψηφιότητα της σπουδαίας συγγραφέως Μάρως Δούκα στις Ευρωεκλογές.

«Με μεγάλη χαρά και τιμή καλωσορίζουμε στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς τη σπουδαία μας πεζογράφο, Μάρω Δούκα», έγραψε ο κ. Χαρίτσης, συνοδεύοντας την ανάρτηση με ένα βίντεο.

 

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ανακοινωθεί για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς είναι και οι Γιώργος Σταθάκης, Νίκος Φίλης, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, Στέλιος Κούλογλου, Πέτρος Φιλίππου, Όλγα Νάσση και Μαρία Γιαννακάκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Η Ελλάδα επίκεντρο της στρατηγικής Τραμπ για ενέργεια, επενδύσεις και ΑΙ»
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην χώρα μας χαρακτήρισε τη Βόρεια Ελλάδα ως τεχνολογικό κόμβο και μίλησε για την αξιόπιστη και αναπτυσσόμενη σχέση μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ - Αναλυτικά η συνέντευξή της
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Παύλος Κοντογιαννίδης για Αλέξη Τσίπρα: Γνωστός φέρελπις αποτυχημένος του παρελθόντος οραματιστής με αυταπάτες
Επέκρινε τον πρώην πρωθυπουργό για την πρόσφατη δήλωσή του ότι η επόμενη κυβέρνηση θα φορολογήσει τους πλούσιους, αποκαλώντας τη θέση αυτή «λαϊκίστικη π@π@ρι@»
Παύλος Κοντογιαννίδης
14