Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024 – Νέα Αριστερά: Ο Δημήτρης Παπανώτας να παραιτηθεί ή να αποπεμφθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανακοίνωση εξέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς, Κωστής Καρπόζηλος με την οποία ζητά να παραιτηθεί ο Δημήτρης Παπανώτας ή να αποπεμφθεί από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές.

Όπως τονίζει ο κ. Καρπόζηλος ο Δημήτρης Παπανώτας «υποστήριξε, δημόσια, ότι μια γυναίκα δεν έχει πρόβλημα «εκτός αν πάρει κάποιον σατράπη που την κακοποιεί και η ίδια κάθεται και το ανέχεται,οπότε είναι πρόβλημα της» και ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να τον αποπέμψει από το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές ή να παραιτηθεί.

Η ανάρτηση του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Αριστεράς έχει ως εξής: Ο κύριος Παπανωτας,ένας άνθρωπος που αυτοσυστήνεται ως αυτός που παρουσίασε την «πρώτη εκπομπή life style με καλλιτεχνικά νέα και ειδήσεις για ανθρώπους της showbiz», υποστήριξε, δημόσια, ότι μια γυναίκα δεν έχει πρόβλημα «εκτός αν πάρει κάποιον σατράπη που την κακοποιεί και η ίδια κάθεται και το ανέχεται,οπότε είναι πρόβλημα της».

Καμία έκπληξη. Ο κύριος Παπανώτας θεώρησε ότι το κόμμα του κυρίου Κασσελάκη είναι το πολιτικό του σπίτι. Υπέβαλε το βιογραφικό του, το οποίο αξιολογήθηκε σε μια πρώτη φάση επιλογής, και θεωρήθηκε βάσει αυτού άξιος να διεκδικήσει μια θέση στο Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Αναδείχθηκε σε μια διαδικασία για την οποία μάθαμε ελάχιστα ως προς τα αποτελέσματά της και ανακοινώθηκε ως υποψήφιος του #ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Καμία έκπληξη. Ώρες μετά την αποκάλυψη της δήλωσής του, το κόμμα του κυρίου Κασσελάκη σιωπά.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρός του μας ενημερώνει ότι «η καπηλεία του πατριωτισμού [της πατρίδας], της πίστης [θρησκεία], οικογένειας [αυτό τουλάχιστον μένει ίδιο] από τη Δεξιά τελειώνει εδώ».

Στο αναγεννημένο τρίπτυχο του «πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια», οι απόψεις του κυρίου Παπανώτα, προφανώς, είναι ανεκτές. Γιατί έρχονται από την ίδια εποχή. Το σκοτεινό παρελθόν της χώρας. Καμία έκπληξη. Να τελειώνουμε με τον εκφυλισμό της πολιτικής και τη νομιμοποίηση του σεξισμού. Ο κύριος Παπανώτας πρέπει, έστω και τώρα, να παραιτηθεί ή να αποπεμφθεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για τα 9 χρόνια από τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη: «Μας λείπεις κάθε μέρα»
Η 29η Μαΐου παραμένει ιδιαίτερα σημαντική για την οικογένεια Μητσοτάκη αλλά και για πολλούς ανθρώπους της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι συνδέθηκαν πολιτικά και προσωπικά με τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη
Κυριάκος Μητσοτάκης
Στράτος Φαναράς: «Ψυχραιμία παιδιά, το νεκροταφείο κομμάτων θα έχει δουλίτσα»
Ο διευθύνων σύμβουλος της Metron Analysis προειδοποιεί ότι ανοίγει περίοδο αβεβαιότητας που απαιτεί «ταλαντούχους παίκτες» και «στρατηγικά μυαλά», την ώρα που η αντιπαράθεση για τις δημοσκοπήσεις οξύνεται
Στράτος Φαναράς
ΕΛΑΣ κατά Πιερρακάκη για την «ψηφιακή κυριαρχία»: Αιχμές για Predator, αναθέσεις και εξάρτηση από τεχνολογικούς κολοσσούς
Με εκτενή ανάρτηση, το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα κατηγορεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη για αδιαφάνεια, τεχνολογική εξάρτηση και ελλιπή προστασία προσωπικών δεδομένων
Αλέξης Τσίπρας
Εξώδικο στον Δουδωνή από την RealPolls μετά τα περί μαϊμούς - δημοσκόπησης: «Μου ζητούν δήλωση μετανοίας, δεν τα έχουν υπολογίσει καλά»
Ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ απαντά στην εταιρεία ερευνών, δηλώνοντας ότι μπήκε στην πολιτική «για να λέει την αλήθεια, με κάθε κόστος»
Παναγιώτης Δουδωνής, ΠΑΣΟΚ 7
Ο Πολάκης δηλώνει ότι θα πάει στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – Προς νέα μετωπική με Φάμελλο
Ο διαγραφείς από την ΚΟ δηλώνει «μέλος ΠΓ και ΚΕ», ενώ η Κουμουνδούρου κινείται σε νέο κύκλο εσωστρέφειας με φόντο τις αποφάσεις Φάμελλου και την ανακοίνωση του κόμματος Τσίπρα
Πολάκης και Φάμελλος
Πυρηνική ενέργεια: Η Ελλάδα βάζει τα θεμέλια για την επόμενη ημέρα, οι δύο σημαντικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης
Το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας προχωρά στη δημιουργία μηχανισμού παρακολούθησης των τεχνολογικών εξελίξεων, ενώ από το 2027 ξεκινά μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην πυρηνική τεχνολογία
Πυρηνική ενέργεια