Κυριακή, 26 Μαΐ
22oC Αθήνα

Ευρωεκλογές 2024: Ο Φρέντι Μπελέρης στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Ευρωεκλογές 2024: Ο Φρέντι Μπελέρης στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις ευρωεκλογές.

Τα σενάρια σχετικά με την υποψηφιότητα του Φρέντι Μπελέρη στις ευρωεκλογές με τη στήριξη της ΝΔ ολοένα και εντείνονταν τον τελευταίο καιρό και ήταν συγκεχυμένα. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε τελικά την απόφαση για τη συμπερίληψή του στο ψηφοδέλτιο των επικείμενων ευρωεκλογών.

Μάλιστα, ερωτηθείς για το αν θα υπάρχει κάποιος υποψήφιος – έκπληξη στο ευρωψηφοδέλτιο, που θα ανακοινωθεί το απόγευμα της Δευτέρας (15.04.24) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης είπε: «Να περιμένετε κάποιες ώρες. Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ θα αντικατοπτρίζει μέσα από 42 άξιες γυναίκες και άνδρες μια πτυχή της προσπάθειας που κάνει η κυβέρνηση για να κάνει την Ελλάδα πιο ισχυρή κυρίως στα ζητήματα καθημερινότητας των πολιτών. Ανθρώπους με ένσημα και από διαφορετικές ηλικίες. Είναι απόφαση του Προέδρου της ΝΔ και καλό είναι να κάνετε υπομονή».

Και ο ίδιος συνέχισε: «Έχουμε αποδείξει ότι το βασικό κριτήριο είναι να έχει να πει κάτι στον κόσμο από την ζωή του ή την ζωή της. Το μεγάλο δίλημμα είναι αν θέλουμε μια πιο ισχυρή εκπροσώπηση της ΝΔ για να παίρνει δύναμη η χώρα μας. Όλες οι χρηματοδοτήσεις για να αντιμετωπίσουν οι πολίτες δύσκολες καταστάσεις έγιναν μετά από επαφές του πρωθυπουργού στο εξωτερικό».

«Υπάρχουν και αυτοί που προσπαθούν να μπλοκάρουν την χρηματοδότηση της χώρας και δεν ψηφίζουν τομές όπως οι προληπτικές εξετάσεις κατά του καρκίνου ή τα φωτοβολταϊκά στο χωράφι», κατέληξε ο κ. Μαρινάκης. 

Το απόγευμα τα αποκαλυπτήρια του ευρωψηφοδελτίου

Σημειώνεται πως σήμερα, στις 18.30 το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του ψηφοδελτίου του κόμματος για τις ευρωεκλογές, παρουσιάζοντας και τα 42 ονόματα

Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Δημοκρατία έχει γνωστοποιήσει επίσημα 32 υποψήφιους. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις