Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Τα σχέδια του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επόμενη ημέρα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το κακό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών φέρνει εξελίξεις στη ΝΔ και κυρίως στο εσωτερικό της κυβέρνησης οι οποίες αναμένονται τα επόμενα 24ωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, με το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών να απέχει από τον πήχη του 33% που είχε τεθεί για την γαλάζια παράταξη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχεται εισηγήσεις για γρήγορες κινήσεις για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος και να μην δοθεί πάτημα στους πολιτικούς του αντιπάλους να αμφισβητήσουν την κυβερνησιμότητα της χώρας.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του newsit.gr, συνεργάτες του πρωθυπουργού εισηγούνται γρήγορες κινήσεις ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνονται: αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα για να δοθεί ένας αέρας ανανέωσης αλλά και παρεμβάσεις στην οικονομία με μέτρα που θα δράσουν ανακουφιστικά στους πολίτες οι οποίοι φωνάζουν εδώ και καιρό για την ακρίβεια.

Επίσης, αναλύοντας τα εκλογικά αποτελέσματα μεταξύ των εισηγήσεων που δέχεται ο πρωθυπουργός είναι να γίνουν κινήσεις έτσι ώστε να κερδίσει πίσω τον κόσμο που έχασε η ΝΔ από τα δεξιά της.

Τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται καθοριστικά για την συνέχεια και παρότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν συνηθίζει να λαμβάνει αποφάσεις εν θερμώ, ίσως η παράδοση αυτή να αλλάξει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τασούλας για τους δύο πυροσβέστες στο Ρέθυμνο: «Η απώλειά τους υπενθυμίζει το βαρύ τίμημα όσων βρίσκονται στην πρώτη γραμμή»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη του και απηύθυνε συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και στο Πυροσβεστικό Σώμα
Κωνσταντινος Τασούλας
Χαρακόπουλος για Συνταγματική Αναθεώρηση: Άρνηση συναίνεσης ακόμη και για την προστασία της γλώσσας και της σημαίας
Ο γραμματέας της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας προειδοποιεί ότι στην επόμενη Βουλή μπορεί να μην υπάρχουν οι αναγκαίες πλειοψηφίες και επαναφέρει τον στόχο της αυτοδυναμίας ως εγγύηση πολιτικής σταθερότητας
Μάξιμος Χαρακόπουλος, Νέα Δημοκρατία