Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024 – Θοδωρής Ζαγοράκης: Δεν πρόδωσα κανέναν που πήγα στο ΠΑΣΟΚ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι εν ενεργεία ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος ευρωβουλευτής, στις επερχόμενες ευρωεκλογές, με το ΠΑΣΟΚ. Και «άκουσε»… πολλά γι’ αυτήν επιλογή.

«Δε νομίζω ότι έχω προδώσει κάποιον» απάντησε ο Θοδωρής Ζαγοράκης όταν το πρωί της Πέμπτης (25.04.2024) βρέθηκε καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή Πρωινό και μίλησε για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, τη σύζυγό του και τα παιδιά του.

Και αφού ξεκαθάρισε ότι δεν θα προδώσει ποτέ κανέναν όσο ασχολείται με τα κοινά, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής εξήγησε την απόφασή του να μεταπηδήσει από τη Νέα Δημοκρατία στο ΠΑΣΟΚ ως εξής: «είναι κάποιες αποφάσεις κάποιες στιγμές που λες έχει τελειώσει αυτό και πρέπει να πας παρακάτω».

«Ό,τι ήταν να κάνω εγώ το έκανα με τον πιο έντιμο τρόπο. Κάναμε μια συνάντηση με τον άνθρωπο, ο οποίος ήρθε εκ μέρους του Μαξίμου -από το Φλεβάρη είχε γίνει αυτό-, όταν κάτι δεν πάει καλά το καταλαβαίνεις κι αυτό ξεκίνησε πολύ πιο πριν, από το 2020-21 με κάποια θέματα που υπήρχαν.

Όλα καλά, καλή επιτυχία ο ένας, καλή επιτυχία ο άλλος και κάποια στιγμή να βγάλουμε και κάτι προς τα έξω ότι τελειώνει και να πάμε παρακάτω, με την προϋπόθεση ότι θα τιμήσω εγώ την ψήφο του κόσμου μέχρι το τέλος της θητείας μου», σημείωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Και πρόσθεσε: «Ο Νίκος Ανδρουλάκης μου έκανε την πρόταση και δέχτηκα».

 

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στη σύζυγό του, Ιωάννα Λίλη, με την οποία έχουν δυο παιδιά, τη Μαρία και τον Γιάννη.

«Αν είναι καλό ή αν είναι κακό που μένουμε αρκετό διάστημα ο ένας μακριά από τον άλλο, θα ρωτήσεις την Ιωάννα όταν έρθει.

Το μεγάλο ζόρι το τραβάει εκείνη. Και ειδικά σε μία ηλικία εφηβείας και προ-εφηβείας, καταλαβαίνεις ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Η κόρη μου η Μαρία είναι 17 και ο Γιάννης 14. Καταλαβαίνεις ότι αυτές τις ηλικίες είναι δύσκολα διαχειρίσιμες, το ζεις και το ξέρεις. Η Ιωάννα με βοήθησε και για το βιβλίο», είπε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παύλος Μαρινάκης: Το καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου θα προχωρήσει κανονικά, δεν ζητάμε άδεια από την Τουρκία
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε το τουρκολιβυκό μνημόνιο «παράνομο και ανυπόστατο», σημειώνοντας ότι μια κοινοβουλευτική απόφαση δεν μπορεί να νομιμοποιήσει μια συμφωνία που στερείται νομικής βάσης
Παύλος Μαρινάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης: Απέναντι σε αναθεωρητικές διεκδικήσεις γειτόνων μας απαντάμε με ισχυρές συμμαχίες – Στην αδικία αντιτάσσουμε την ισονομία
Στην κυριακάτικη ανάρτησή του ο πρωθυπουργός αναφέρεται στη συμφωνία της Μονής Σινά με την Αίγυπτο αλλά και το σκάνδαλο στο μπάσκετ
Κυριάκος Μητσοτάκης 28
ΕΛΑΣ: Οι περιοδείες Τσίπρα, το πρόγραμμα και τα ψηφοδέλτια στον δρόμο προς το Συνέδριο
Οι περιοδείες Τσίπρα στην περιφέρεια, η διαμόρφωση κυβερνητικού προγράμματος και η προετοιμασία των ψηφοδελτίων καθορίζουν τις επόμενες κινήσεις της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης
Αλέξης Τσίπρας 17