Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024 – Θοδωρής Ζαγοράκης: Δεν πρόδωσα κανέναν που πήγα στο ΠΑΣΟΚ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι εν ενεργεία ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος ευρωβουλευτής, στις επερχόμενες ευρωεκλογές, με το ΠΑΣΟΚ. Και «άκουσε»… πολλά γι’ αυτήν επιλογή.

«Δε νομίζω ότι έχω προδώσει κάποιον» απάντησε ο Θοδωρής Ζαγοράκης όταν το πρωί της Πέμπτης (25.04.2024) βρέθηκε καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή Πρωινό και μίλησε για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, τη σύζυγό του και τα παιδιά του.

Και αφού ξεκαθάρισε ότι δεν θα προδώσει ποτέ κανέναν όσο ασχολείται με τα κοινά, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής εξήγησε την απόφασή του να μεταπηδήσει από τη Νέα Δημοκρατία στο ΠΑΣΟΚ ως εξής: «είναι κάποιες αποφάσεις κάποιες στιγμές που λες έχει τελειώσει αυτό και πρέπει να πας παρακάτω».

«Ό,τι ήταν να κάνω εγώ το έκανα με τον πιο έντιμο τρόπο. Κάναμε μια συνάντηση με τον άνθρωπο, ο οποίος ήρθε εκ μέρους του Μαξίμου -από το Φλεβάρη είχε γίνει αυτό-, όταν κάτι δεν πάει καλά το καταλαβαίνεις κι αυτό ξεκίνησε πολύ πιο πριν, από το 2020-21 με κάποια θέματα που υπήρχαν.

Όλα καλά, καλή επιτυχία ο ένας, καλή επιτυχία ο άλλος και κάποια στιγμή να βγάλουμε και κάτι προς τα έξω ότι τελειώνει και να πάμε παρακάτω, με την προϋπόθεση ότι θα τιμήσω εγώ την ψήφο του κόσμου μέχρι το τέλος της θητείας μου», σημείωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Και πρόσθεσε: «Ο Νίκος Ανδρουλάκης μου έκανε την πρόταση και δέχτηκα».

 

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στη σύζυγό του, Ιωάννα Λίλη, με την οποία έχουν δυο παιδιά, τη Μαρία και τον Γιάννη.

«Αν είναι καλό ή αν είναι κακό που μένουμε αρκετό διάστημα ο ένας μακριά από τον άλλο, θα ρωτήσεις την Ιωάννα όταν έρθει.

Το μεγάλο ζόρι το τραβάει εκείνη. Και ειδικά σε μία ηλικία εφηβείας και προ-εφηβείας, καταλαβαίνεις ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Η κόρη μου η Μαρία είναι 17 και ο Γιάννης 14. Καταλαβαίνεις ότι αυτές τις ηλικίες είναι δύσκολα διαχειρίσιμες, το ζεις και το ξέρεις. Η Ιωάννα με βοήθησε και για το βιβλίο», είπε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Πόλεμος» ΕΛΑΣ – ΠΑΣΟΚ: Στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει η Παπαδοπούλου κατά του Κωνσταντόπουλου – «Ούτε βήμα πίσω»
Νέα ανάρτηση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου της ΕΛΑΣ μετά την καταγγελία για εξύβριση και εκφοβισμό - Αιχμές προς τη Χαριλάου Τρικούπη και τον Νίκο Ανδρουλάκη
Άννα Παπαδοπούλου, ΕΛΑΣ 7
Μπακογιάννης κατά Δούκα για τη Γκράβα: «Εμφανίζεται στις κάμερες στα εύκολα και εξαφανίζεται στα δύσκολα»
Σκληρή ανακοίνωση της μείζονος αντιπολίτευσης για την ασφάλεια των μαθητών, τις καθυστερήσεις στους ελέγχους και την αναστολή λειτουργίας του σχολικού συγκροτήματος
Χάρης Δούκας και Κώστας Μπακογιάννης
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στο στόχαστρο της WSJ: Πίεζε δωρητή να της καταθέσει 100.000 δολάρια στον λογαριασμό της – Η στήριξη Ρούμπιο και τα ερωτήματα
Η Χριστίνα Κοραή, μιλώντας στο Live News, σχολίασε το νέο δημοσίευμα – Η απουσία προσωπικής απάντησης της πρέσβειρας και η αντίδραση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Στο στόχαστρο της ΕΛΑΣ το ΠΑΣΟΚ μετά την καταγγελία Παπαδοπούλου: «Με αποκάλεσε σκουπίδι» – Ζητά τη διαγραφή Κωνσταντόπουλου
Το στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη παραδέχεται τους υψηλούς τόνους της αντιπαράθεσης και υποστηρίζει ότι ζήτησε συγγνώμη - «Αναγνωρίζω το λάθος μου», «Εργαλειοποιεί το περιστατικό»
Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και Άννα Παπαδοπούλου
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη: «Κάνει τη στεγαστική κρίση μπίζνα για τους μεγαλοεργολάβους» – «Θα πληρώσετε την αλαζονεία σας στις εκλογές»
Σφοδρή επίθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση - Οι τροπολογίες για μείωση ΦΠΑ στα μικρά νησιά και ενίσχυση των αλιέων
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
9
Νέα επίθεση Σαμαρά μέσω Τσιούτσια: «Ιδεολογική μετάλλαξη» στη ΝΔ – «Ο κόσμος πιέζει για πολιτικές πρωτοβουλίες»
Αιχμές κατά Μητσοτάκη για την οικονομία, την Κάσο και την «παρακμή» της χώρας - «Αντί να αποπεμφθεί ο Γεραπετρίτης, διαγράφηκε ο Σαμαράς» - Ανοιχτό το ενδεχόμενο νέου κόμματος
Αντώνης Σαμαράς
16