Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024 – Θοδωρής Ζαγοράκης: Δεν πρόδωσα κανέναν που πήγα στο ΠΑΣΟΚ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι εν ενεργεία ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος ευρωβουλευτής, στις επερχόμενες ευρωεκλογές, με το ΠΑΣΟΚ. Και «άκουσε»… πολλά γι’ αυτήν επιλογή.

«Δε νομίζω ότι έχω προδώσει κάποιον» απάντησε ο Θοδωρής Ζαγοράκης όταν το πρωί της Πέμπτης (25.04.2024) βρέθηκε καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή Πρωινό και μίλησε για τις ευρωεκλογές του Ιουνίου, τη σύζυγό του και τα παιδιά του.

Και αφού ξεκαθάρισε ότι δεν θα προδώσει ποτέ κανέναν όσο ασχολείται με τα κοινά, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής εξήγησε την απόφασή του να μεταπηδήσει από τη Νέα Δημοκρατία στο ΠΑΣΟΚ ως εξής: «είναι κάποιες αποφάσεις κάποιες στιγμές που λες έχει τελειώσει αυτό και πρέπει να πας παρακάτω».

«Ό,τι ήταν να κάνω εγώ το έκανα με τον πιο έντιμο τρόπο. Κάναμε μια συνάντηση με τον άνθρωπο, ο οποίος ήρθε εκ μέρους του Μαξίμου -από το Φλεβάρη είχε γίνει αυτό-, όταν κάτι δεν πάει καλά το καταλαβαίνεις κι αυτό ξεκίνησε πολύ πιο πριν, από το 2020-21 με κάποια θέματα που υπήρχαν.

Όλα καλά, καλή επιτυχία ο ένας, καλή επιτυχία ο άλλος και κάποια στιγμή να βγάλουμε και κάτι προς τα έξω ότι τελειώνει και να πάμε παρακάτω, με την προϋπόθεση ότι θα τιμήσω εγώ την ψήφο του κόσμου μέχρι το τέλος της θητείας μου», σημείωσε ο Θοδωρής Ζαγοράκης.

Και πρόσθεσε: «Ο Νίκος Ανδρουλάκης μου έκανε την πρόταση και δέχτηκα».

 

Από τη συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στη σύζυγό του, Ιωάννα Λίλη, με την οποία έχουν δυο παιδιά, τη Μαρία και τον Γιάννη.

«Αν είναι καλό ή αν είναι κακό που μένουμε αρκετό διάστημα ο ένας μακριά από τον άλλο, θα ρωτήσεις την Ιωάννα όταν έρθει.

Το μεγάλο ζόρι το τραβάει εκείνη. Και ειδικά σε μία ηλικία εφηβείας και προ-εφηβείας, καταλαβαίνεις ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Η κόρη μου η Μαρία είναι 17 και ο Γιάννης 14. Καταλαβαίνεις ότι αυτές τις ηλικίες είναι δύσκολα διαχειρίσιμες, το ζεις και το ξέρεις. Η Ιωάννα με βοήθησε και για το βιβλίο», είπε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σφοδρά πυρά της αντιπολίτευσης για το διάγγελμα Μητσοτάκη: «Άλλο να υπηρετείς τον λαό, και άλλο να συντηρείς τη διαφθορά»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΝΙΚΗ απορρίπτουν ως επικοινωνιακή διαχείριση τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, με αιχμή το ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή
Φάμελλος, Ανδρουλάκης και Κουτσούμπας
Νίκος Ανδρουλάκης: «Ο κ. Μητσοτάκης είναι το βαθύ κράτος του ρουσφετιού, της διαφθοράς και της ατιμωρησίας – Εκλογές τώρα»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καλεί τον πρωθυπουργό να αφήσει τα πρόχειρα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και σημειώνει ότι η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή και νέο άνεμο
Νίκος Ανδρουλάκης 8
Πρόταση για ασυμβίβαστο υπουργού και βουλευτή: Τι ισχύει στην Κύπρο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες
«Θα εισηγηθώ προς συζήτηση στον δημόσιο διάλογο το ασυμβίβαστο Υπουργού και Βουλευτή, με αντικατάσταση του Υπουργού στη Βουλή από τον πρώτο επιλαχόντα για όσο συμμετέχει στο Υπουργικό Συμβούλιο, και με ταυτόχρονη αναβάθμιση του ρόλου του Βουλευτή», δήλωσε ο πρωθυπουργός
υπουργικό συμβούλιο