Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Το συγκινητικό σποτ του Ευρωκοινοβουλίου με πρωταγωνιστές ηλικιωμένους πολίτες

Στα 4 λεπτά, όσο διαρκεί το σποτ του Ευρωκοινοβουλίου για τις προσεχείς Ευρωεκλογές, ο θεατής συγκινείται από τις ιστορίες όσων συμμετέχουν.

Το σποτ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, το οποίο παρουσιάστηκε σήμερα (29.04.2024) από τον επικεφαλής του Γραφείου στην Ελλάδα Κωνσταντίνο Τσουτσοπλίδη, εγκαινιάζει την εκστρατεία για να ενθαρρύνει τη συμμετοχή των πολιτών στις Ευρωεκλογές, που είναι σε περίπου ένα μήνα.

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν ηλικιωμένοι πολίτες που έχουν βιώσει εποχές καταπίεσης και καταστολής αλλά και τη μεταμορφωτική δύναμη της δημοκρατίας στη ζωή τους.

Παππούδες και γιαγιάδες, διηγούνται στα εγγόνια τους τις εμπειρίες τους για το πόσο εύθραυστη είναι η δημοκρατία.

Οι συμμετέχοντες καταλήγουν: “Αξιοποίησε την ψήφο σου. Για να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα.”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Αυγενάκης απορρίπτει τη θέση προέδρου σε νέο αναπτυξιακό φορέα και κατηγορεί ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
«Στην πολυετή πολιτική μου διαδρομή έχω μάθει να πορεύομαι με πίστη στη θεσμικότητα με επιμονή στη διαφάνεια και στην έμπρακτη στήριξη πρωτοβουλιών ανάπτυξης» αναφέρει ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής της ΝΔ
Λευτέρης Αυγενάκης
Στα «κάγκελα» ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτηση Αυγενάκη σε αγροτικό φορέα στην Κρήτη: «Θεσμικός κατήφορος», «Αυτή είναι η "αριστεία" της ΝΔ»
Χαριλάου Τρικούπη και Κουμουνδούρου συνδέουν ευθέως την επιλογή του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης με την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ
Λευτέρης Αυγενάκης
Ξεκίνησαν οι εργασίες του 22ου Συνεδρίου του ΚΚΕ: «Σταθερό σε κάθε δοκιμασία, έτοιμο στο κάλεσμα της Ιστορίας, για τον σοσιαλισμό»
Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ μίλησε για ανάγκη ιδεολογικής αντεπίθεσης, για ενίσχυση της συνδικαλιστικής δράσης και για «επικίνδυνο γεωπολιτικό τοπίο»
Δημήτρης Κουτσούμπας
5