Πολιτική

Ευρωεκλογές 2024: Υποψήφιος ο Γιώργος Μουρούτης με τη ΝΔ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Υποψήφιος με τη ΝΔ θα είναι στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου ο εκδότης και δημοσιογράφος Γιώργος Μουρούτης.

Ο Γιώργος Μουρούτης, άλλο ένα πρόσωπο που θα θέσει υποψηφιότητα με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές, συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είναι Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής του ThePresident.gr, σχολιαστής στον τηλεοπτικό σταθμό ONE καθώς και επικεφαλής του Εκδοτικού Οίκου ΑΘens Bookstore Publications που μεταξύ άλλων έχει τα εκδοτικά δικαιώματα του Barack και της Michelle Οbama.

Ο κ. Μουρούτης έχει μακρά εμπειρία στον χώρο της επικοινωνίας, ενώ την περίοδο 2012-2015 διετέλεσε Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και την περίοδο 2009-2012 διευθυντής του Γραφείου τύπου της ΝΔ.

Έχει σπουδάσει Marketing Management στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας, Ιστορία Αρχαιολογία και Τέχνη στο Αν.Παν/μιο Κύπρου, είναι κάτοχος diploma στο Digital Marketing από το Alba, και μεταπτυχιακός φοιτητής πολιτικών επιστημών στο Παν. Πελοποννήσου. Είναι μέλος της Ένωσης Ελληνικού Βιβλίου, της ΕΣΠΗΤ και του ΔΣ του Ιστορικού Συλλόγου Οι φίλοι του Αγίου Όρους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θεώνη Κουφονικολάκου: Αιχμές κατά Μελέτη και Μητσοτάκη για εργαζόμενους και στεγαστικό – «Και εις ανώτερα»
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ επικρίνει τις κυβερνητικές προτεραιότητες, αντιπαραβάλλοντας την πίεση στους εργαζόμενους και το κόστος στέγασης με τις τοποθετήσεις στελεχών της ΝΔ
Η Θεώνη Κουφονικολάκου 9
Σταύρος Παπασταύρου: «Ο Κάθετος Διάδρομος είναι έργο εθνικής σημασίας – Τον Νοέμβριο η νομοθετική ρύθμιση για το Καραϊσκάκη»
Σχετικά με την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας - Κύπρου, ο υπουργός επανέλαβε ότι το έργο προχωρά, υπογραμμίζοντας τη στρατηγική του σημασία για την ενεργειακή ασφάλεια και τη γεωπολιτική θέση της χώρας
Ο Σταύρος Παπασταύρου
Άδωνις Γεωργιάδης: 11 μηνύσεις για παράνομα γραφεία διαιτολόγων – διατροφολόγων, εξετάζονται άλλες 36 αναφορές
«Την προηγούμενη εβδομάδα κατατέθηκαν από το Σύλλογο 11 μηνύσεις, 2 για παράνομα γραφεία και 9 για παράνομη άσκηση επαγγέλματος μέσω social media» έγραψε ο υπουργός Υγείας
Άδωνις Γεωργιάδης