Πολιτική

Ευρωκοινοβούλιο: “Άκυρο” στο αίτημα άρσης της ασυλίας του Μανώλη Κεφαλογιάννη

Εγκρίθηκε από τους Ευρωβουλευτές η απόφαση της Επιτροπής Νομικών θεμάτων του Ευρωκοινοβουλίου να μην γίνει άρση της βουλευτικής ασυλίας του Μανώλη Κεφαλογιάννη, λόγω αβεβαιότητας ως προς τα στοιχεία στα οποία βασίζεται το αίτημα άρσης της ασυλίας και των σοβαρών αμφιβολιών σχετικά με τη διαδικασία, συμπεριλαμβανομένων των κινήτρων στα οποία βασίζεται η αίτηση για την άρση της ασυλίας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην απόφαση αυτή ελήφθησαν υπόψη οι πληροφορίες και οι εξηγήσεις που παρασχέθηκαν, συμπεριλαμβανομένων των απαντήσεων που δόθηκαν από τον αντεισαγγελέα της Ελληνικής Δημοκρατίας, κατά την ανταλλαγή απόψεων που υπήρξε μαζί του καθώς και οι περιστάσεις υπό τις οποίες εξετάστηκε από τις αρμόδιες αρχές η υπόθεση κατά του Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Κατά συνέπεια θα πρέπει να διαβιβαστεί αμελλητί η παρούσα απόφαση και η έκθεση της αρμόδιας επιτροπής στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου της Ελληνικής Δημοκρατίας και στον Μανώλη Κεφαλογιάννη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καρυστιανού για την αποχώρηση του Κοκοτσάκη: «Η Ελπίδα για τη Δημοκρατία ανήκει σε κάθε πολίτη – Αναρτήθηκε η επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος»
«Οι αιτιάσεις είναι γενικές, ξεκάθαρα πρόωρες και άδικες, χωρίς ένα συγκεκριμένο γεγονός να τις στηρίζει, και διατυπώνονται τη στιγμή ακριβώς που καλούμε ολόκληρη την κοινωνία να συμμετέχει», ήταν το μήνυμα της Μαρίας Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Ανδρουλάκης: Αν το ΠΑΣΟΚ δεν είναι ισχυρό κόμμα στις εκλογές και έχουμε πολιτική εικόνα Μητσοτάκη – Τσίπρα, θα μπούμε στη μηχανή του χρόνου
«Αν είχα κάνει στη χώρα, στους θεσμούς, στην οικονομία και στην κοινωνία, ό,τι έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας, θα είχα εξαφανιστεί από το πολιτικό προσκήνιο»
Νίκος Ανδρουλάκης