Πολιτική

Ευρωτουρκικές σχέσεις και Ανατολική Μεσόγειος στο επίκεντρο της συνάντησης Δένδια – Μπορέλ

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δείπνο εργασίας με τον ύπατο εκπρόσωπο της ΕΕ Ζοζέπ Μπορέλ είχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Οι ευρωτουρκικές σχέσεις και οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων που είχαν οι δύο άνδρες, όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ σε μονομέτωπη επίθεση κατά ΝΔ αλλά με το βλέμμα στραμμένο στον Τσίπρα
Στην Χαριλάου Τρικούπη, πάλι, επουδενί δε θέλουν η συζήτηση να γυρίσει τρεις τετραετίες πίσω. Θεωρούν κάτι τέτοιο καταστροφικό για την χώρα, αφού οι ίδιοι καθόλου δεν πιστεύουν στις διαιρέσεις
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Ο Διονύσης Τεμπονέρας παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Συμπορευόμαστε με την πολιτική πρωτοβουλία του Αλέξη Τσίπρα»
«Ο Αλέξης Τσίπρας το έχει πράξει επιτυχημένα στο παρελθόν. Είναι ανάγκη να τον υποστηρίξουμε για να το επαναλάβει και πάλι, για να μείνει ζωντανή η μεγάλη αυτή "Υπόθεση"»
Ο Διονύσης Τεμπονέρας 40