Πολιτική

Ευτελισμός και ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Με μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιώδη παλμό έγινε χθες (11.02.2019) στο αμφιθέατρο του Β Γυμνασίου η εκδήλωση της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. Αγίας Παρασκευής με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και κεντρικούς ομιλητές την Ιωάννα Καλαντζάκου και τους Άδωνι Γεωργιάδη και Μανώλη Κεφαλογιάννη.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν στον ευτελισμό των θεσμών από την κυβέρνηση και τις δυσμενείς εξελίξεις στα εθνικά θέματα και την οικονομία και υπογράμμισαν την ανάγκη επίσπευσης των εκλογών προκειμένου να επανέλθει η χώρα στην κανονικότητα.

kalantzakou

Σε χαρακτηριστική αποστροφή της ομιλίας της, που πυροδότησε τα χειροκροτήματα του κοινού, η κ. Καλαντζάκου σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ενσάρκωσε σε τέτοιο βαθμό την ποδοσφαιροποίηση της πολιτικής ζωής, ώστε το τελευταίο δίμηνο να έχει περισσότερες μεταγραφές και δανεισμό βουλευτών στο Κοινοβούλιο παρά στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα. Την εικόνα, είπε, συμπληρώνει ο κ. Καμμένος που δείχνει να προτιμά το μπάσκετ αγωνιώντας να συγκεντρώσει πεντάδα.

kalantzakou

Απέναντι στον ευτελισμό αυτό, υπογράμμισε η κ. Καλαντζάκου, η Ν.Δ. αντιτάσσει νηφάλιο και ειλικρινή πολιτικό λόγο και ένα εθνικό και κοινωνικό πολιτικό πρόγραμμα, που δεν περιλαμβάνει ανεδαφικές γενικόλογες υποσχέσεις, αλλά κοστολογημένα μέτρα που θα ξανακάνουν την Ελλάδα τη χώρα που θέλουμε και αξίζουμε.

kalantzakou

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες βολές Πλακιά κατά Κυρανάκη για τα Τέμπη και το «παράνομο φορτίο»: «Μάλλον είστε αδιάβαστος»
Ο πατέρας της Χρυσής και της Θωμαΐδος αλλά και θείος της Αναστασιας -Μαρίας, που έχασαν τη ζωή τους στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, ζητά απαντήσεις για το «άγνωστο πτητικό καύσιμο»
Νίκος Πλακιάς