Πολιτική

Φάμελλος για Τζάκρη και Πούλου: Θεσμική εκτροπή οι ανεξαρτητοποιήσεις – Εξυπηρετεί τα σχέδια Μητσοτάκη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για θεσμική εκτροπή που εξυπηρετεί τα σχέδια του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έκανε λόγο ο Σωκράτης Φάμελλος, σχολιάζοντας από το περιστύλιο της Βουλής τις σημερινές (21.11.24) αποχωρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ των βουλευτών Θεοδώρα Τζάκρη και Γιώτα Πούλου.

Την ίδια στιγμή, ο Σωκράτης Φάμελλος, υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε νόθευση και παραβίαση της λαϊκής εντολής, καλώντας τους να παραδώσουν την έδρα στο κόμμα. 

«Νόθευση και παραβίαση λαϊκής εντολής. Θεσμική εκτροπή, εξυπηρετεί σχέδια του κ. Μητσοτάκη, φαίνεται ότι συνδέεται με σχέδια διαπλοκής, αλλά και με επιδιώξεις Ανδρουλάκη να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση» ανέφερε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Διπλά απαράδεκτο ότι οι αποχωρήσεις συνδέονται με δηλώσεις Κασσελάκη από το οπλοστάσιο του Μητσοτάκη».

«Να παραδώσουν έδρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Η ιστορία θα κρίνει την επιλογή τους» είπε, δηλώνοντας πως η απάντηση θα δοθεί στις κάλπες. «Η μόνη απάντηση πρέπει να είναι η συμμετοχή» κατέληξε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αλέξης Τσίπρας: «Αν χρειαστεί, δεύτερες εκλογές για καθαρή εντολή» – «Ρεζερβέ θέσεις δεν υπάρχουν για κανέναν»
Ο πρόεδρος της ΕΛΑΣ «μάζεψε» τις τοποθετήσεις στελεχών του κόμματος περί φορολόγησης του πλούτου, ξεκαθαρίζοντας ότι η αναδιανομή δεν θα γίνει «με τη φορολόγηση της πισίνας», αλλά μέσω ειδικής εισφοράς για το 1% των πολύ πλούσιων και τις μεγάλες επιχειρήσεις
Αλέξης Τσίπρας
9