Πολιτική

Φάμελλος: Θα επιμείνουμε στην πρόταση μομφής και όποτε γίνει εφικτό θα την υποστηρίξουμε

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Η κοινωνία έχει καταθέσει την απαίτηση να υπάρχει διαφάνεια και δικαιοσύνη στο έγκλημα το Τεμπών» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος.

Ο Σωκράτης Φάμελλος απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την πρωτοβουλία κατάθεσης πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, από τον ΣΥΡΙΖΑ, τη Νέα Αριστερά και την Πλεύση Ελευθερίας τόνισε πως «θα  επιμείνουμε σε αυτή την κατεύθυνση και όποτε αυτό γίνει εφικτό, με πρόταση των δημοκρατικών κομμάτων, θα συμμετέχουμε και θα υποστηρίξουμε. Το ζητήσαμε από σήμερα. Γιατί πιστεύουμε ότι αποδείξεις υπάρχουν και οι όροι υπάρχουν και η άποψη της κοινωνίας υπάρχει».

Ακόμη τόνισε ότι «ο κύριος Μητσοτάκης καθυστερεί να δώσει απαντήσεις και, κάθε μέρα που περνάει, αποκαλύπτεται ότι είναι ο ίδιος υπεύθυνος για τη συγκάλυψη του εγκλήματος», ανέφερε ο κ. Φάμελλος και συνέχισε:

«Εμείς οφείλουμε να ανταποκριθούμε σε αυτό που λέει η κοινωνία. Καταθέσαμε αίτημα για συζήτηση προ ημερήσιας και μετά την συνέντευξη του κυρίου Μητσοτάκη και τις νέες αποκαλύψεις, ζητήσαμε να υπάρξει μία πρόταση μορφής, γιατί η ελληνική κοινωνία είναι δύσπιστη με τον κύριο Μητσοτάκη σε όλα τα επίπεδα.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο ζήτημα, το οποίο εμείς έχουμε βάλει σε προτεραιότητα, την προ ημερησία συζήτηση»,πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Και υπογράμμισε: «Έχω την αίσθηση ότι και αυτή την καθυστερεί ο κύριος Μητσοτάκης και την πηγαίνει προς τα πίσω. Εμείς επιμένουμε λοιπόν την επόμενη εβδομάδα να γίνει η προ ημερήσιας συζήτηση και θα μας δοθεί δυνατότητα και με τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς να συζητήσουμε και για την πρόταση της δυσπιστίας.

Σε κάθε περίπτωση ο κύριος Μητσοτάκης οφείλει να απολογηθεί και να σκεφτεί και το παράδειγμα του Σέρβου ομολόγου του».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Πρωτοφανής επιχείρηση σπίλωσης του Νίκου Ανδρουλάκη – Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζει να κινείται στο βούρκο
«Όλα θα λυθούν εκεί που πρέπει, στη δικαιοσύνη. Αναμένουμε τη δημόσια δέσμευση του ίδιου και της Νέας Δημοκρατίας ότι δεν θα κρυφτούν πίσω από την ασυλία του»
Νίκος Ανδρουλάκης
Άδωνις Γεωργιάδης: Ο Νίκος Ανδρουλάκης λέει ψέματα – Η οικογένειά του εισπράττει 10.000 ευρώ τον μήνα
«Εγώ δεν έχω σκοπό να πάω τον Ανδρουλάκη στα δικαστήρια - Είναι ένας βαθύπλουτος, ένα εκατ. από εδώ και ένα από εκεί, και τώρα τον έπιασε ο πόνος για τον φτωχό Έλληνα»
Άδωνις Γεωργιάδης 17
Με τη Μαρία Καρυστιανού ο δημοσιογράφος Θανάσης Αυγερινός – «Δεν θα μπορούσα να λείπω από μια τέτοια ιστορική συγκυρία», είπε για το νέο κόμμα
Την Πέμπτη το βράδυ η Μαρία Καρυστιανού ανακοίνωσε ότι η ανακήρυξη του νέου κόμματος θα γίνει στις 21 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη
Καρυστιανού 107
Αυλαία για το συνέδριο της ΝΔ: «Η Ελλάδα του 2030» του Κυριάκου Μητσοτάκη, η απουσία Καραμανλή και η απάντηση στους αμφισβητίες
Ο Κ. Μητσοτάκης, αναμένεται να ασκήσει κριτική στη αντιπολίτευση, στην οποία προσάπτει ότι αποκλειστικός της στόχος είναι να πέσει η κυβέρνηση
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 18