Πολιτική

Φάμελος: Δεν επιτρέπεται να ανακοινώνονται φήμες και πληροφορίες

Δεν υπήρξε καμία επικοινωνιακή πολιτική από μέρους της κυβέρνησης, ούτε καμιά προσπάθεια συγκάλυψης ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος Σ. Φάμελος, σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει γύρω από τη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό τη Δευτέρα 23/7/2018, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν έγινε καμία αναφορά σε νεκρούς.

Μιλώντας στο epsilon και στην εκπομπή “Από νωρίς” ο κ. Φάμελος ανέφερε χαρακτηριστικά πως”δεν επιτρέπεται θεσμικός εκπρόσωπος, αρχηγός σώματος να ανακοινώσει φήμες και πληροφορίες. Όπως επισήμανε ο υπουργός “Έπρεπε να ανακοινωθεί θεσμικά όποιο γεγονός ήταν επιβεβαιωμένο”.
“Για ποιο λόγο να το κρύψουν;” αναρωτήθηκε ο κ. Φάμελος κάνοντας λόγο για παιχνίδια της αντιπολίτευσης.

https://www.youtube.com/watch?v=78v7eJZKGbw

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ για την προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου – Μαρινάκης: «Ακραία και τοξική ρητορική»
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χρησιμοποιεί με όλο και μεγαλύτερη ένταση, ακραία και τοξική ρητορική»
Παύλος Μαρινάκης
Ανδρουλάκης για την προ ημερησίας συζήτηση: «Θέλουν να καταπατήσουν τον Κανονισμό της Βουλής – Εγώ την Παρασκευή θα είμαι εκεί»
«Βουτηγμένος στη διαφθορά και αμετανόητος, ο κ. Μητσοτάκης παραβιάζει τον Κανονισμό της Βουλής», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης στη σύσκεψη για την κατάσταση στην αγορά: Από αύριο η επιδότηση diesel, γίνονται εκατοντάδες έλεγχοι
Σε ισχύ θα τεθεί στις αμέσως επόμενες ημέρες και το μέτρο του fuel pass στην βενζίνη. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται περισσότερες από 100 εταιρείες τροφίμων
Κυριάκος Μητσοτάκης