Πολιτική

Φάμελος: Δεν επιτρέπεται να ανακοινώνονται φήμες και πληροφορίες

Δεν υπήρξε καμία επικοινωνιακή πολιτική από μέρους της κυβέρνησης, ούτε καμιά προσπάθεια συγκάλυψης ανέφερε ο υπουργός Περιβάλλοντος Σ. Φάμελος, σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει γύρω από τη σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό τη Δευτέρα 23/7/2018, κατά τη διάρκεια της οποίας δεν έγινε καμία αναφορά σε νεκρούς.

Μιλώντας στο epsilon και στην εκπομπή “Από νωρίς” ο κ. Φάμελος ανέφερε χαρακτηριστικά πως”δεν επιτρέπεται θεσμικός εκπρόσωπος, αρχηγός σώματος να ανακοινώσει φήμες και πληροφορίες. Όπως επισήμανε ο υπουργός “Έπρεπε να ανακοινωθεί θεσμικά όποιο γεγονός ήταν επιβεβαιωμένο”.
“Για ποιο λόγο να το κρύψουν;” αναρωτήθηκε ο κ. Φάμελος κάνοντας λόγο για παιχνίδια της αντιπολίτευσης.

https://www.youtube.com/watch?v=78v7eJZKGbw

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Ας είναι η νέα χρονιά ευκαιρία να αλλάξουμε όσα μας πληγώνουν»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κλείνει με ευχές για μια νέα χρονιά «ανθρωπιάς, ενότητας και δημιουργίας», εμπνευσμένες από την ιστορία και τον πολιτισμό, με προσδοκία για «ειρήνη, πρόοδο και συνοχή το 2026»
Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης στην Στοκχόλμη για αλλαγή χρόνου: Οι αναρτήσεις τους
Μια σειρά από μοναδικές φωτογραφίες μοιράστηκαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram καθώς και μια selfie, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά στο χιονισμένο τοπίο της σουηδικής πρωτεύουσας
Ζωή Κωνσταντοπούλου και Διαμαντής Καραναστάσης 34