Πολιτική

Φαντάρος στον Έβρο ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη

Η μαμά πατρίδα καλεί τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και ο γιος του πρωθυπουργού ετοιμάζεται να φορέσει τα χακί και θα παρουσιάστεί στον Έβρο.

Ο γιός του Κυριάκου Μητσοτάκη θα υπηρετήσει στο Πυροβολικό και τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στον Έβρο για να παρουσιαστεί στο στρατό.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο… νεότερος τελείωσε τις σπουδές του στη Βοστώνη και πριν ξεκινήσει το μεταπτυχιακό του, αποφάσισε να παρουσιαστεί στο στρατό για να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέες βολές Γεωργιάδη κατά Κωνσταντοπούλου: «Βγήκα εκτός ορίων, είναι ό,τι χειρότερο έχω συναντήσει»
Ο υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι απάντησε για να «υπερασπιστεί τον εαυτό του» απέναντι σε χαρακτηρισμούς και αιχμές για την εμφάνιση της της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας στο ΑΤ Εξαρχείων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Άδωνις Γεωργιάδης
Δούκας και Γιαννακοπούλου την «έπεσαν» στον Ανδρουλάκη για τους συνέδρους: «Το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα μελών», «Τράβηξε πίσω αυτό το εκλογικό σύστημα»
Σκληρές αιχμές στην Πολιτική Γραμματεία, Το ζητούμενο -λένε τα στελέχη- ένα «μαζικό, δημοκρατικό, πολιτικό» συνέδριο και έξοδος από τη στασιμότητα
Δούκας και Γιαννακοπούλου 16