Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

«Φαρμάκι» Κυρίτση για τον ανασχηματισμό: Η Moody’s μας αναβάθμισε από ΠΑΣΟΚ ΒΒ σε ΠΑΣΟΚ ΒΒ+

«Φαρμάκι» Κυρίτση για τον ανασχηματισμό: Η Moody’s μας αναβάθμισε από ΠΑΣΟΚ ΒΒ σε ΠΑΣΟΚ ΒΒ+

Με ένα «φαρμακερό» tweet, ο Γιώργος Κυρίτσης πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που διαφωνούν με την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να εντάξει στην κυβέρνηση τους Θάνο Μωραΐτη και Άγγελο Τόλκα.

Στο κλίμα της γενικότερης αναταραχής και γκρίνιας που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ για τον ανασχηματισμό και κυρίως για την επιλογή να μπουν στην κυβέρνηση δυο πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ, οι Άγγελος Μωραΐτης και Άγγελος Τόλκας εντάσσεται και ο Γιώργος Κυρίτσης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «χτύπησε» το βράδυ της Κυριακής, με ένα άκρως ειρωνικό tweet.

Ο ίδιος δεν «είπε» πολλά. Μοιράστηκε απλά ένα άρθρο του Άγγελου Τσέκερη, άλλοτε προϊστάμενου Στρατηγικής Επικοινωνίας στο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και νυν διευθυντή της Αυγής.

Στο κείμενό του, ο Άγγελος Τσέκερης γράφει μεταξύ άλλων: «Αύξηση των πασόκων κατά δύο μονάδες παρουσίασε η κυβέρνηση μετά την επιτυχή έξοδο στις αγορές και τη ρύθμιση των κόκκινων δανείων. Ήδη η Moody’s μας αναβάθμισε από ΠΑΣΟΚ ΒΒ σε ΠΑΣΟΚ ΒΒ+».

Αυτή τη φράση πήρε ο Γιώργος Κυρίτσης για να… στείλει το μήνυμά του πως είναι στους διαφωνούντες με την υπουργοποίηση Μωραΐτη – Τόλκα, για την οποία πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσά τους ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και η κίνηση των “53+” έχουν εκφράσει διαφωνίες.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις