Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Φλαμπουράρης: Συνεχίζεται η φάμπρικα των fake news

Φλαμπουράρης

Απάντηση σε δημοσίευμα που τον έφερε να είναι… προβληματισμένος σχετικά με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή, έδωσε ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Μια φωτογραφία, τρεις σημειώσεις σχετικά με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και τον Σαρωνικό έφερε τη διάψευση. Ο Αλέκος Φλαμπουράρης μίλησε για “φάμπρικα” από fake news.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στη Βουλή, το πρωί της Παρασκευής (22.09.2017) όταν ο υπουργός Επικρατείας κρατούσε σημειώσεις για τα όσα έλεγαν οι βουλευτές της ΝΔ. Ήταν η συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης που είχαν καταθέσει 23 βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όταν μιλούσε ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Αλέκος Φλαμπουράρης έγραψε σε ένα χαρτί τρία points απ’ όσα άκουγε. Η φωτογραφία, μαζί με τα συμπεράσματα, δεν άργησε να βγεί…

Και έφερε την αντίδραση του υπουργού, που μαζί με τη διάψευση, έστειλε και τη φωτογραφία των σημειώσεών του.

Η ανακοίνωση του Αλέκου Φλαμπουράρη

Συνεχίζεται  η φάμπρικα των fake news. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της ιστοσελίδας parapoltika.gr να παραποιήσει σημειώσεις του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη.  Ο υπουργός κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης στη Βουλή για το ναυτικό ατύχημα στη Σαλαμίνα, αποτύπωνε στο χαρτί του τα βασικά σημεία των ομιλητών της Ν.Δ.

Ιδιαίτερα ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης έθεσε τρία ερωτήματα:

  1. Γιατί δεν παραιτείται ο υπουργός
  2. Πότε θα καθαριστεί ο Σαρωνικός
  3. Πότε θα αποζημιωθούν οι πληγέντες

Αυτά ακριβώς σημείωσε και ο κ. Φλαμπουράρης. Κάποιοι όμως στα parapolitika.gr έχουν μεγάλη φαντασία, αποδίδοντας τα λεχθέντα του κ. Πλακιωτάκη ως… προβληματισμό του υπουργού.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις