Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Φώφη Γεννηματά: Ένας χρόνος από τον θάνατό της – Συγκίνηση στο ετήσιο μνημόσυνο

Φώφη Γεννηματά: Ένας χρόνος από τον θάνατό της – Συγκίνηση στο ετήσιο μνημόσυνο

Ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η Ελληνίδα πολιτικός έφυγε από τη ζωή στις 25 Οκτωβρίου 2021 έπειτα από πολύχρονη και σκληρή μάχη με τον ν καρκίνο.

Ένας χρόνος χωρίς τη Φώφη Γεννηματά και η οικογένεια της αδικοχαμένης πολιτικού πραγματοποίησε μνημόσυνο στο Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων.

Έκδηλη ήταν η συγκίνηση για τα τρία παιδιά της Φώφης Γεννηματά, την Αιμιλία, τον Γιώργο και την Κατερίνα αλλά και για τον σύζυγό της, Ανδρέα Τσούνη, χωρίς να παραλείψουν να αφήσουν και μερικά λουλούδια στο μνήμα της.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του MEGA: 

 

Φωτογραφίες από το ετήσιο μνημόσυνο για τη Φώφη Γεννηματά:

Μετά το ετήσιο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε:

«Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την τραγική απώλεια της Προέδρου μας Φώφης Γεννηματά. Η απουσία της μεγάλη για την οικογένειά της, για τον κοινοβουλευτικό βίο και για την παράταξή μας. Όμως παραμένει πυξίδα η παρακαταθήκη της, για το ΠΑΣΟΚ για αυτόνομη πορεία, για πολιτικές που θα έχουν επίκεντρο πάντοτε τον άνθρωπο».

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Νίκος Ανδρουλάκης δημοσίευσε μαζί και τρεις σχετικές φωτογραφίες:

«Ένας χρόνος πέρασε από την τραγική απώλεια της Προέδρου μας, Φώφης Γεννηματά. Σήμερα και αύριο (σ.σ. 24.10.2022) μπροστά στα γραφεία μας βρίσκεται η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, προσφέροντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε όσες γυναίκες το επιθυμούν», αναφέρει 

«Τους ευχαριστώ θερμά για την τιμή που αποτίουν στην αείμνηστη Πρόεδρό μας, μια γυναίκα που νίκησε το φόβο και αγωνίστηκε για να ενισχυθεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας και να ενταχθούν προγράμματα πρόληψης τέτοιων ασθενειών» προσθέτει σχετικά ο ίδιος στην ανάρτηση.

Η ανάρτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ:

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις