Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Φώφη Γεννηματά: Κρίσιμες ώρες, επιδεινώθηκε η υγεία της

Φώφη Γεννηματά: Κρίσιμες ώρες, επιδεινώθηκε η υγεία της

Αγωνία για τη Φώφη Γεννηματά καθώς το βράδυ της Κυριακής (24.10.2021) η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη και δύσκολη, αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές. 

Η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται από τις 11 Οκτωβρίου στον Ευαγγελισμό, όταν η κατάσταση της υγείας την οδήγησε στο νοσοκομείο. Για την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της προέδρου του ΚΙΝΑΛ έχουν ενημερωθεί και οι έξι υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος. 

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δίνει εδώ και χρόνια μάχη με τον καρκίνο. Είχε μάλιστα μιλήσει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. 

Στις 11 Οκτωβρίου η υγεία της παρουσίασε επιδείνωση και κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στον Ευαγγελισμό, όπου και νοσηλεύεται ακόμη, παρά τις πληροφορίες πως επρόκειτο να πάρει εξιτήριο και να συνεχίσει τη θεραπεία της στο σπίτι της. 

Η ραγδαία επιδείνωση της υγείας της, είχε οδηγήσει τη Φώφη Γεννηματά στην απόφαση να αποσυρθεί από την κούρσα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. 

«Η κ. Φ. Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου», ανέφερε το πρώτο ανακοινωθέν του νοσοκομείου όταν το απόγευμα της 12ης Οκτωβρίου γινόταν γνωστό ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ είχε εισαχθεί εκτάκτως στον Ευαγγελισμό. 

Την παγωμάρα του ιατρικού ανακοινωθέντος διαδέχτηκε μια ακόμη μεγαλύτερη: η ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά πως εγκαταλείπει την κούρσα για την εκλογή στο ΚΙΝΑΛ εξαιτίας της υγείας της. 

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης», ανέφερε η πρόεδρος της ΚΙΝΑΛ στην πρώτη και μοναδική δήλωσή της μετά την επιδείνωση της υγείας της. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις