Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Φώφη Γεννηματά: Θλίψη στη γειτονιά της στη Βούλα – «Ήταν πολύ αγαπητή»

Φώφη Γεννηματά: Θλίψη στη γειτονιά της στη Βούλα – «Ήταν πολύ αγαπητή»

Η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά σκόρπισε θλίψη σε όλη τη χώρα, αλλά και στη Βούλα, τη γειτονιά που έμενε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Οι γείτονες δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί… Δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι η Φώφη Γεννηματά έφυγε από τη ζωή και δεν θα την ξαναδούν. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή και όλοι μόνο καλά λόγια είχαν να πουν. 

Ένας γείτονάς της, που την γνώριζε από μικρή ηλικία μιλάει στο newsit.gr. Ο Θεόδωρος Μανιός ζει στην γειτονιά που ζούσε η Φώφη Γεννηματά και συγκεκριμένα στην διπλανή πολυκατοικία. Ο ίδιος, ήρθε το ’78 και έχτισε το σπίτι του στην οδό Νικηταρά, θυμάται τη γιαγιά της, ενώ το σπίτι της, τότε, ήταν το μόνο που υπήρχε εδώ. Στη συνέχεια, μιλώντας για τη Φώφη Γεννηματά τονίζει ότι “ήταν η καλύτερη γειτόνισσα, ήταν μια αξιοπρεπής κυρία”. Παρόλα αυτά τον τελευταίο καιρό δεν είχαν μιλήσει όπως μας λέει, γιατί ήταν απασχολημένη.

“Ήταν πολύ αγαπητή στη γειτονιά, κανένα πρόβλημα δεν υπήρχε” καταλήγει ο κ. Μανιός.

Νωρίτερα, έφτασαν στο σπίτι της δυο κυρίες που κρατούσαν λουλούδια για την μνήμη της, τα έδωσαν στους ανθρώπους στην είσοδο του σπιτιού και εκείνοι τα μετέφεραν μέσα.

Ρεπορτάζ: ‪Αναστασία Σταματοπουλου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις