Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Φωνές και… λυγμοί Βούτση στον καβγά με τη ΝΔ για τη Χρυσή Αυγή! (Βίντεο)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Άγριος καβγάς ξέσπασε κατά τη συζήτηση για τον εκλογικό νόμο στην Ολομέλεια της Βουλής, μεταξύ του Νίκου Βούτση και της Νέας Δημοκρατίας.

 Όλα άρχισαν λίγο πριν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ολοκληρώσει την ομιλία του. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είπε χαρακτηριστικά “200 ψήφους δεν θα βρείτε, και δεν θα βρίσκατε ούτε αν ψήφιζε η Χρυσή Αυγή την οποία χαϊδεύατε…”, και πρόσθεσε: “Να μη θυμίσω τι είπε ο πρόεδρος της Βουλής ότι “στη Βουλή δεν υπάρχουν ευπρόσδεκτες και μη ευπρόσδεκτες ψήφοι”…”, προκαλώντας την αντίδραση του Νίκου Βούτση, ο οποίος είπε πως θα του απαντήσει.

Ο πρόεδρος της Βουλής έδωσε τη θέση του στην Τασία Χριστοδουλοπούλου και κατέβηκε από το προεδρείο για να πάρει τον λόγο: “Έχουν γίνει μόνο φέτος 800 ψηφοφορίες στα νομοσχέδια μας. Ουδέποτε έχει τεθεί ζήτημα μη συνυπολογισμού των ψήφων και των 300 βουλευτών. Γνωρίζετε καλά ότι σε ερώτηση αν είναι ευπρόσδεκτες οι ψήφοι της ΧΑ, απάντησα όπως θα απαντούσε οποιοσδήποτε πρόεδρος της Βουλής.Σε καμία περίπτωση αυτά που απάντησα δεν αποτελούν πρόσκληση στη Χρυσή Αυγή. 20 μέρες διακινήσατε την πολιτική αθλιότητα ότι προσδοκούσαμε συνεργασία με τη ΧΑ και τελικά η ΧΑ συμπαρατάσσεται με τις δυνάμεις που θα καταψηφίσουν την απλή αναλογική.

Ο κ. Κουμουτσάκος προπαγάνδιζε αυτήν την άποψη 20 μέρες. Θα έπρεπε να ντρέπεστε πολιτικά. Σας άκουσα με κατάπληξη… όσα διαδίδατε συ συνεργασία με δημοσιογραφικά παπαγαλάκια…”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε