Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Φονικές ατάκες στους βουλευτές από τον εκπρόσωπο των μικρών εταιρειών μπίρας

Φονικές ατάκες στους βουλευτές από τον εκπρόσωπο των μικρών εταιρειών μπίρας

Χαρισματικός και ιδιαίτερα αποτελεσματικός σε όσα ήθελε να περάσει στους βουλευτές των Επιτροπών της Βουλής σχετικά με την «δολοφονική» διάταξη του Πολυνομοσχεδίου για τις μικροζυθοποιητικές ελληνικές εταιρείες, ήταν ο εκπρόσωπος του Συνδέσμου Μικρών Ανεξάρτητων Ελληνικών Ζυθοποιείων κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος.

Με καταγγελίες “κεραυνούς” και επιχειρήματα ο κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος αντιτάχθηκε στο άρθρο 52 του νομοσχεδίου που αφορά την κλιμακωτή αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης αλλά και με φονικές καταγγελίες…

Όπως η επισήμανση που έκανε στους βουλευτές, ξεκινώντας την δευτερολογία του και μετά από αρκέτες ώρες συνεδρίασης λέγοντάς τους: «όποιος λέει ότι η δουλειά των πολιτικών είναι εύκολη κάνει μεγάλο λάθος… Ζώντας εδώ τόσες ώρες μαζί σας, αισθάνομαι ότι εσείς είστε οι καλύτεροι πελάτες μας καθώς ο καθένας βγαίνοντας από εδώ το πρώτο πράγμα που θα ήθελε θα ήταν να ζητήσει είναι μια μπύρα… Υπό αυτή την έννοια, θα πρέπει να είστε οι καλύτεροί μας πελάτες…»

Μιλώντας για την ανθεκτικότητά τους, απέναντι στον νόμιμο και αθέμιτο ανταγωνιστικό πόλεμο που δέχονται από τις δύο πολυεθνικές εταιρείες του κλάδου είπε: «Προσπαθούν να μας εξοντώσουν. Επειδή όμως εμείς αντέξαμε στις απειλές που δεχθήκαμε ξεκίνησαν τον οικονομικό πόλεμο. Αλλά ούτε και έτσι εμείς δεν θα πεθάνουμε, γιατί είμαστε “duracel”…»

Και συνέχισε: «Εμείς είμαστε δύο ελληνικές εταιρείες που μας κυνηγούν όλοι εδώ και χρόνια σαν δαίμονες…» ενώ έκλεισε την τοποθέτησή του λέγοντας «μην σκοτώσετε τα αδέλφια σας για 3 εκατ. ευρώ. Σκοτώστε μας για την μπύρα μας εάν δεν είναι καλή…»

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε